resim
Alex Nicolao Telles
Takım:Al-Nassr
Mevki:Sol Bek
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Brezilya
  • 2071
    10 milyon euro teklif varsa hemen satılması gereken futbolcu. sol bek pozisyonunda carole, hakan balta ve olcan adın'la idare edip, sağ bek transferiyle sezonu götürebiliriz.(u: ki carole'ün en aşağı telles performansı göstereceğine, hatta üzerine çıkacağına inancım tam)

    şimdi bu futbolcu genç, gelişime açık, psg veya başka bir avrupa kulübü bu arkadaşı alıp üç dört yıl sonra 30-40 milyona satar diyenler olabilir ancak bunu söylerken memleketimizde futbol altyapısının yetersizliğini, futbolcu pazarlamanın, futbol endüstrisinin avrupadan geri olduğunu, bu tip futbolcuların türkiye'de kaldıkları sürece hasan ali kaldırım'dan ötesine geçemediklerini, anadolu takımı futbolcusu kıvamında kaldıklarını unutmaması gerekiyor.* avrupa'da alt yapısı kuvvetli takımlara üç dört sene kiralık gönderip gelişimlerini beklemek belki çözüm olabilir ama henüz böyle bir örneğe de sahip değiliz.

    biz maalesf genç futbolcuları öyle brezilya'dan, afrika'dan 5-6 milyon'a alıp, yetiştirip 30-40 milyona satabilecek seviyeye sahip değiliz. porto, psg değiliz. o aşamaya gelmemiz için daha kırk fırın ekmek yememiz lazım. dolayısıyla brezilya'dan 6 küsür milyon euro'ya aldığımız bir futbolcuyu 10 milyon euro'ya satabiliyorsak bu bile benim gözümde başarı sayılabilir. kendi alt yapımızdan yetiştirdiğimiz futbolcuyu* maksimum 12 milyon euro'ya satabiliyoruz. bunları göz ardı etmemek lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın