resim
Alex Nicolao Telles
Takım:Al-Nassr
Mevki:Sol Bek
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Brezilya
  • 2055
    10 milyon eu veren varsa, bir yandan da stepnede hazır tuttuğun ucuz ve iyi bir alternatife sahipsen satarsın. bu kadar net.

    belki genç bir ismi çok uygun maliyetlerle kadromuza katarız ve artan para ile de forvet ya da sağ bek gibi transferler için kaynak yaratırız, belki de chelsea'de gözden çıkarılmış filipe luis kasmirski gibi bir isme yöneliriz.

    her oyuncu satılır. bak schalke 12/13 sezonu devre arasında takımın en yaratıcı ismi, ofansif orta sahası lewis holtby'i tottenham'a sattı 11 milyon eu'ya, yerine draxler'i monte ediverdi elindeki genç oyunculardan. ama tabi orada mantalite çok farklı. önce draxler'in artık formayı kapacağını hissederler, sonra da para kazanabilecekleri bir oyuncuyu elden çıkarıp kendisine yer açarlar.

    ellerinde draxler olmasaydı ve holtby'e böyle bir transfer teklifi gelseydi emin olun o zaman da gidip holtby'den iyisini 2-3 milyon eu'ya alırlardı. çünkü adamların her türlü olasılık üzerine planları hazır. daha sezon başlamadan diyor ki holtby'in piyasası yükseldi, iyi bir transfer teklifi gelirse bunu nasıl değerlendiririm. mesela biz sorun haline gelmiş lincoln'ü schalke'den alırken adamlar basel'den 5 milyon eu'ya rakitic'i almışlardı zamanında.

    neyse demek istediğim şey aşın saçma sapan tabularınızı. planın hazırsa telles de satılır, sneijder de, muslera da.
App Store'dan indirin Google Play'den alın