resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 8989
    transfer olduğu hatta trabzonda oynamaya başladığından bu yana tüm takımlar forvet değiştirirken ve hiç birinden memnun olmazken ki bunların arasında sow, emenike, ba, almeida, cardozo var bu adam her sene en az 20 gol atmıştır. ayrıca gollerini yalnızca anadolu takımlarına değil fenere, beşiktaşa ve şampiyonlar ligindeki takımlara da atmaktadır.
    kendisinin oynama sebebi büyük yerden gelen emir değil hak etmesidir. öyle ki elinde drogba varken hiç bir yerden emir almayan mancini bile kendisini inatla oynatmıştır hala da her fırsatta sevgisini dile getirmektedir.
    burak hiç bir zaman bire birde etkili, ayağında top tutabilen, top dağıtan bi forvet olmadı zaman zaman her birinden biraz yaptı ama asla tamamını aynı anda istikrarlı bi şekilde yapmadı. ama bunlar burak'ı kötü forvet de yapmaz zira tüm bunları yapabilen forvetlerin sayısı belli fiyatları belli. burak öyle mario gomeze falan kesilecek adam değil genç bir drogba yada ibra gelirse eyvallah ama şu an galatasaray için huntelaar, gomez vs. < burak .
    belki basına yansıyan haliyle hamza hocanın bu konudaki açıklamaları yanlış anlaşılıyor ama bu kadar çok gol atan bir forvet , skorer bir forvet arkası (sneijder) üstüne bir de forvet kökenli podolski varken ibra falan alınmayacaksa 7-8 milyon euro verip huntelaar almanın bi anlamı yok bence. ama bu para diğer bölgeler için kullanılabilir mesela yektayi, olcanı falan gönderip gerçek bir orta saha, sağ bek, stoper alınabilir.
    yedek forvet? ucuz olursa niye olmasın umuttan kötü forvet zaten alamayız ama yedeğe huntelaar düşünecek kadar zengin değiliz henüz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın