• 49
    "istiklal marşı ıslıklandı" gibi yine münasip yerlerinden uyduranları hayretle izledik. şoven zihniyet hemen olayı farklı yerlere taşıyor.

    maç sırasında olan olaylara gelince; maçı yerinde izleyen birçok dostum, akrabamdan aldığım bilgilere göre bu olayı gerçekleştiren bir grup çapulcu. zaten taraftar birliğide yaptı bir açıklama bu çapulcular hakkında. "ayıptır, terbiyesizlik yapmayın" uyarılarına karşı da tepkileri yine hayvanca olmuştur.(uyaranlardan biride kuzenimdir) böyle hayvanlar her şehirde vardır. fakat maalesef biz diyarbakırlılar bunları bir türlü aramızdan atamadık. bizim misafirperverliğimize gölge düşüren bu adamlar aramızda olduğu sürece bu olaylar bitmeyecek. ve bizler ne kadar kendimizi savunmaya çalışsakta, bu hayvanlar yüzünden bir yerde cümlelerimiz bitecek. utanarak izledim maçı. maçı izlediğim yerde yerin dibine girdim. her ne kadar iki karaktersiz sarı-laci formalı adam bu olayları tetiklese de; olanlar kesinlikle kabul edilemez. fakat olayı tüm halka mal edip, birde istiklal marşı okunmadı gibi yakışıksız ve adice söylemlerde bulunmak da hiç doğru olmaz. bundan sonra umarım bu tarz hayvanları aramızdan atabiliriz. yoksa bizlere kendimizi savunacak söz de kalmıyacak artık.
    ayrıca şerefsiz başkanımız çetin sümer in bir aziz yıldırım yalakası olduğunu söylemek istiyorum. olayı hemen şerefli galatasaray taraftarına mal etmiş kendisi. diyarbakır daki galatasaray taraftarının fazlalığı kendisini hayli rahatsız etmekte anlaşılan. diayrbakırda fenerbahçe hiç bir zaman sevilmeyecektir. o formayı istediklerine giydirsinler; yine de şehre gelirken çiçekle karşılanmayacaklardır. iki yüzlü dombili 5 numaralarıyla fotograf çekilmek için sıraya giren insanlar olmayacaktır. bu da böyle biline...
App Store'dan indirin Google Play'den alın