resim
Cláudio André Mergen Taffarel
Görev:Kaleci Antrenörü
Takım:Liverpool
Yaş:58
Uyruk:Brezilya
  • 617
    bu iş döner dolaşır sonunda kendisine gelir ki bence şimdiye kadar da gelmeliydi.

    kendisini çok seviyorum o ayrı. ben hagi ve bülent korkmaz' ı da çok seviyorum ama ikisi de benim için kötü teknik direktörler ve galatasaray' ın başında hoca olarak ikisini de görmek istemem.

    taffarel yanlışım yoksa 4 yıldır bu takımın kaleci antrenörü. şimdi ben yedek kaleciler iyi değil diye de taffarel' i eleştirecek değilim benim elelştirim şu; yahu yeteneksizlikleri daha maçın 5. dakikasında belli olan, buradaki bir çok futbol severin ciddi ciddi halı sahaya bile almak istemeyeceği kaleciler için nasıl yeterli rapor veriyorsun da bu adamlar galatasaray' ın a kadrosuna çıkabiliyorlar? eray bu zamana kadar oynadığı maçlarda ve youtube düşen 3 dakikalık idman görüntüsünde kaleci olduğuna ya da olabileceğine dair tek bir emare gösterdi mi? gösterdiyse tamam, taffarel' den özür diliyorum ama şu kalecilere nasıl a takım kadrosunda yer verir aklım almıyor.

    edit: ofsayt entrylere girmiş. önemli değil çok. ama şunu doğru anlayın bari, ben kalecileri kötü çalıştırıyor da geliştiremiyor demiyorum. eray gibi bir adamın a takım kadrosunda olmasın nasıl izin verir, sözleşme uzatılmasına nasıl onay verir diyorum. 4 senede neden gelecek vaat eden bir kaleciyi a takım kadrosuna katamadı diyorum. altyapıda yoksa o zaman transfer istesin diyorum. beşiktaş' ın fenerbahçe' nin, trabzonspor' un yedek kaleci sorunu yokken bizim neden var diyorum. bunların muhatabı taffarel değil de başkasıysa o zaman tamam diyecek bir şeyim yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın