resim
Bilal Kısa
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 483
    takımda melo-selçuk-hamit-djeamili-emre-yekta-jem'in oynayabileceği bölgeye yapılmış transferdir. umut ve furkanı saymıyorum tam 8 kişi. elinde kanat gibi kanat yokken 2 kişinin oynayacağı bölgeye 8. adamı transfer etmek, hem de 32 yaşındaki bir adamı, hem de 2+1 yıllık, hem de bir önceki kazandığının bilmem kaç katı vererek ve üstüne üstlük yabancı sınırının kalktığı bir sene. bunun adı denge'dir arkadaşlar.

    neden bu takım hiç bir oyuncusunu elinden çıkaramıyor hiç düşündünüz mü? kötü oldukları içinmi? hayır, çünkü o oyunculara öyle paralar ödüyoruz ki, hiç bir aklı başında kulüp o paraların yarısını bile ödeyemiyor. o yüzden dany'i kiralık gönderdiğinde maaşını hala biz ödüyoruz, o yüzden ontivero'ya kulüp bulamıyoruz, o yüzden aldığın her oyuncu sözleşmesi bitene kadar "zamk" gibi yapışıyor takıma.

    benim çok ama çok basit bir önerim var. sözleşme imzalanacak oyuncuları salın piyasaya, piyasada en çok teklif edilen miktarın 1,5 katını verin, kulübü milyonlarca euro kâra geçirirsiniz.

    evet bilale ödenen para fazladır, evet bilal iyi oyuncu olmasına rağmen transferi gereksizdir. evet takımda o kadar ihtiyaç olan bölge varken ( sağ bek, stoper, sağ kanat, forvet) merkeze adam almak iş bilmemezliktir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın