resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 3889
    gene geldiler grup olarak diğer teknik direktörlere bok atarak kendisini haklı çıkarmacılar. arkadaş sizlerde türkçe yok mu amk ?

    1- türkiye liginin en iyi takımını şampiyon yapmıştır. bitik falan değil. her ne kadar kötü top oynasa da devraldığı takım liderdi. yalan mı ? biri çıkıp yok abi öyle olmadı takım 10. sıradaydı desin.

    2- prandelli ne kadar kötü hoca olursa olsun yerli futbolcularımız onun takımında oynamak istemedi. açık ve net. 1 hafta önce yerlerde sürünen futbolcular nedense hamza hamzaoğlu gelince götüne roket taktı. daha bir canla başla oynamaya başladı. yalan mı ? prandelli ile başarısız olan takımın hoca payı %50 ise diğer kalanı futbolcularındı. biri şuna yok abi öyle olmadı desin ve ispatlasın amk.

    3- ontivero yanlış. hayroviç'e verilen paralar yanlış. temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp getirmeyin artık amk. yanlış amk. amrabat'a 8 verildiği gibi yanlış. selçuk'un burak'ın sözleşmesi yanlış. tamam para yok. bu adamlara verdik. bitti paramız. bunun sıkıntısı farklı. sen şu soruya cevap ver; ulan madem para yok sabri'ye 1.8 milyon euro maaş nereden geliyor. jem'e bilal'e bu kulübün çok mu ihtiyacı vardı ? cevap ver. para yoksa 2374982 senedir bu takımda oynayan adama nasıl zam yapılıyor ? cevap ver.

    4- adam gelmiş drogba ile tur atlamak kolay diyor. ulan. türkiye kupasında mı tur atladı. real madrid ve juventus'un olduğu gruptan tur atladı. real madrid o sene 2013-2014'te final oynadı ve şampiyon oldu. juventus ise bu sene 2014-2015'te final oynadı kaybetti. anladın mı ? nasıl büyük bir iş yapıldığını. gelmiş burada adamın arkasından atıp tutuyor. bu adamlara neyzen tevfik'in atatürk'e dil uzatanlara yazdığı şiiri uyarlamak istiyorum ama işte sözlükte yazmaya devam etmem lazım.

    lan nasıl galatasaray taraftarısınız amk. amacı yabancı takımları yenmek olan takımın taraftarına bak; ''mancini şampiyon olamadı, hamza oldu.'' diyor. adama bak. adam türkiye liginde şampiyon olamadığı için bitik olarak görülüyor. hani çocuk musunuz diyeceğim, değilsiniz. anlama sıkıntınız mı var diyeceğim ? evet var amk.

    ulan sokayım türkiye ligine be. ben bundan yıllar sonra çocuğuma;

    ''oğlum biz bir maç yaptık. saat 21:45'te başladı ertesi gün 16:20'de bitti. drogba indirdi, sneijder bitirdi. karda kaymaz grayder juventus'a koydu sneijder. allaaaaaaahıııııımm gooooooooooooool.'' diyeceğim. ''hamza karabük deplasmanında çok iyi top oynattı.'' değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın