• 1
    özellikle son 10 senede zaman zaman yöneticilerimiz tarafından gündemi belirleyen kanunlar/kurallar. herkesin uyması gereken kurallarmış gibi gözüküp nedense aynı platformda rekabet ettiğimiz rakiplerimize bu kurallar işlemez. ortak özellikleri taraftarı çileden çıkarmalarıdır.

    örnekler arasında:

    1- adnan polat ve uefa finansal fair play kuralları (hepimizin yakından bildiği gelir gider dengesine uymak adına transfer ve diğer mali konularda devamlı gündeme getirilen bu kurallar ne fenerbahçe'de ne beşiktaş'ta bizde konuşulduğu kadar konuşulmadı. olayın ciddiyetini kavramamıza rağmen temcit pilavı gibi haftada bir kez kulüp mercileri tarafından hatırlatılan vahim durum. anlıyoruz da aynı kurallar diğer takımlara da işliyor. onlar neden hareketlerine gerekçe olarak devamlı bu kurallardan bahsetmiyorlar diye düşünüyor taraftar ister istemez. üstüne üstlük gözümüzün önünde saçma sapan adamlara milyonlarca avro bayılırken...)

    2- ebru köksal ve alternatif forma rengi kuralları (hatırlarsanız bir aralar çeşit çeşit formalar çıkarmaya başlamıştık. mor forma, yavruağzı, turuncu vs. bir noktadan sonra dozajı kaçınca ve taraftar çileden çıkınca ebru köksal'ın federasyonun isteği üzerine deplasman takımlarının ev sahipleriyle renk çakışmasını önlemek için bu rengarenk alternatifleri şart koştuğu açıklamaları yapılmıştı. ligde hiçbir takım -biz dahil- sittin senedir bu konuda bir sorun yaşamazken birdenbire biz bu bunalıma girip ve her sene garip bir renkle karşı karşıya kaldık.)

    3- cüneyt tanman ve takım içi denge kuralı (yine rakiplerimizin ağzına almadığı ama bizim takım içi oyuncuların birbirlerine ve teknik heyete küsmemeleri için transfer yapmamaya kadar gidebilen bir tedbir sürecine sokan kurallar. aynı zamanda taraftarın özetle sokmak istediği kurallardır.)
App Store'dan indirin Google Play'den alın