resim
Fernando Llorente Torres
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.95
Uyruk:İspanya
  • 99
    ancelotti'nin anlaşılmayan bir sebepten ötürü alvaro morata'yı juventus'a satması akabinde real madrid'in yaşadığı pivot forvet eksikliğini rahatça giderebilir. tıpkı bizim güzide takımımız gibi kendilerinin 3 forveti olarak sayabileceğimiz benzema, chicarito ve jese birbirinin alternatifidir. bunu derken "bu adamlar kötü adam" demiyorum, aynı tip adamlar diyorum. burak ve umut gibi. nasıl ki umut'un burak'a göre hiçbir artısı yoksa, jese veya chicarito'nun da benzema'ya nazaran hiçbir artısı yoktur. fifa oynamadığımız için "hız" farkı da aman aman değildir jese ile benzema arasında.

    real madrid'in akışkan oyunu içerisinde sırıtabilir, ancak real'in geçen sene kaybettiği maçlara bakarsak ceza sahasına doldurulan toplardan istediği verimi alamadığını görüyoruz. oysa llorente bu tip durumlarda kilidi açan oyuncu olabilir. nitekim doldur boşalt oyunda iyi bir stoperi benzema'ya verirsen havadan gelen topları alabilir böylece tek ronaldo'nun kafasına bakarsın. oysa llorente gibi kazığı ceza sahası içerisine koyarsan arkası önü derken 2-3 adam ile kapaman gerekir zira ortalama defans (ispanya'dakiler kısa) boyundan uzun olduğu için kolayına hava topu bırakmıyor adam.

    dolayısıyla rotasyonda oynayıp real'de acayip işler yapar. bizde burak'ı kesebileceği için gündeme dahi getirilmesi caiz değildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın