• 216
    hep ligimizin boktanlığından bahsediyoruz, organizasyon olarak da zaten iyi olmadığı söylenebilir ama son yıllarda oluşan bazı iyi yönlerini de görmek lazım:

    1- lig daha önce hiç olmadığı kadar yıldız kaynıyor. mesela antalyaspor'u izlemek için bile bir sebebimiz var.
    2- galatasaray-fenerbahçe rekabeti had safhada. 4. yıldızı kaptıran aziz fener'e muazzam bir kadro kurdu, bizim ise hala 1. sınıf oyuncularımız var.
    3- 14 yabancı sınırı ezber bozacak. takımlar artık daha esnek davranacak ve yatalak yerli futbolculara muhtaç değil. tabi galatasaray hariç. o hala 5+3 kuralı var zannediyor :(
    4- yeni stadyumlar yapıldı, yapılıyor. 2016 ve 2017'de bunun etkisini daha net göreceğiz. pek yakında şu anki mevcut takımlardan kasımpaşa, gençlerbirliği ve akhisar bld. dışında eski stil stadyum sahibi kalmayacak. sonuçta güzel statlar seyir zevkini doğrudan artıran bir faktör.
    5- passolig sahibi taraftar sayısı artıyor. ben inat ediyorum, almayı düşünmüyorum. ama genele bakarsak statlardaki taraftar sayısı 2014-2015 sezonuna oranla gittikçe artacak gibi.

    tüpçü başkanlığındaki tff, şikeci kulüpler, şiddet ve küfür lige gölge düşürür ama yine de lig hiç olmadığı kadar heyecan veriyor açıkçası. ah bi de galatasarayımız hayal ettiğimiz noktada olsaydı heyecan daha da katlanırdı tabi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın