resim
Oktay Derelioğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:48
Uyruk:Türkiye
  • 132
    bu adam geçen gün aspor'da futbol a programında sevgili yakın arkadaşı nihatı öyle bir savunmuştur ki. ben bir an türkiye'den messi geçti sandım.

    bu futbol bilgini oktay derelioğluna göre nihat kahveci bizi avrupa'da en iyi temsil eden türkmüş. başarıları o kadar çokmuş ki arda'nın bile ötesindeymiş. görseniz 80 gol filan atmış.

    hakan şükürleri, tugayları, ardaları filan unutmuş. tabi bizim oktay çünkü bu adamlar beşiktaşlı filan değil. bas bas adam 10 kere tekrarladı. nihat türkiye'yi avrupada en iyi temsil eden en başarılı türk diye.

    nihat 7 sene la liga da oynadı kaldırdığı toplam kupa sayısı sıfır. 2 kere ikinciliği var. arda'dan nasıl başarılı olmuş onu da hala çözemedim. ya nihat o kadar süpermiş ki la liganın tozunu dumana katmış. ki bir ara gol krallığı yarışında vardı. onu kabul ediyorum ama. 7 yıl naptı ki bu adam.

    ayrıca oktay derelioğlu nihat'ı savunacağına şöyle de diyebilirdi. nihat 30 yaşında emekli olmaya türkiye'ye geldi. halbuki la liga da 5 yıl daha rahat rahat oynayabilecekken parayı seçti ve 32 yaşında futbolu bıraktı. çok kotu bir profesyoneldi. demedi diyemedi. çünkü o en yakın arkadaşı. bir de bu adam objektif diye spor yorumculuğu yapıyor.

    nihat la ligadan hiç dönmeyecekti. şimdi öyle bir pişman ki villareal de alt yapılarda hocalık yapıyor. keşke futbola devam etseydim diye diye..
App Store'dan indirin Google Play'den alın