resim
Jefferson Agustín Farfán Guadalupe
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:39
Boy:1.78
Uyruk:Peru
  • 155
    niye bu kadar tepki verildiğini anlamıyorum. sadece bu transfer dönemi için değil her adı bizimle anıldığında bir tepki oluyor. geçen sene sakatlık yüzünden oynayamadı ama ondan önceki senelerinde gayet iyidi.

    http://www.squawka.com/comparison-matrix#bundesliga/2014/2015/jefferson_farfán/129/129/2177/0/p|bundesliga/2013/2014/jefferson_farfán/129/66/2177/0/p|bundesliga/2012/2013/jefferson_farfán/129/5/2177/0/p#goals_scored/total_shots/shot_accuracy/key_passes/assists/chances_created/total_passes/avg_pass_length/attack_score/cards_for_verbal_abuse#avg

    bundesligada son sene hariç 39 gol 49 asist yapmış. yani sezon başına 10 gol 10 asist gibi bir ortalaması var.
    31 yaş bence çok değil. hele hele 2+1 yaparsan (tabi ucuza) çok iyi.

    aynı zamanda niye özellikle daha önce bizle adı anılmış oyuncularla ilgilendiğimiz hakkında bir teorim var ve arkasındayım.

    şimdi hoca en son nerede çalıştı? 1 sene civarı milli takımda ve 1 senede oyuncu gözlemleyemeyecek kadar yoğun bir şekilde ligde. yani işe yarar bir portföyü var mı, yok? portföyünde milli takım yüzünden sadece türk oyuncular var.

    scout ekibimiz çok dengesiz. düzgün bir şekilde sürekli bir oyuncu önerisi var mı? ki bence en çok bu sene yapıyorlar ama başarını test edebileceğimiz kadar oyuncuya bile etkileri olmadı.

    transfer ve takım planlaması üzerine çalışan bir üst aklımız var mı? o da yok.

    yani anlayacağınız o kadar geniş bir oyuncu havuzumuz yok aslında. yönetim de deneyimsiz. diyeceksiniz ki o adamlar futboldan ne anlar. doğru ama deneyimli yöneticilerin güvenebileceği menajerler vardır. takıma oyuncu önerecek ve bizim alacağımız oyuncuların başarılı çıkacağı menajer tanıdıklarımız (güvendiklerimiz) de az yönetim nezdinde. zaten ben bu ünal aysal'dan beri daha önce yönetimlerde görevler almamış insanların başkan olmasına karşıyım. ama o başka konu.

    otamatikman scout'un bulduğu ucuz isimlere, hamza hocanın kariyerinden ötürü dar olan oyuncu havuzuna ve daha önce inceleme yapılmış eskiden bizimle anılan oyunculara yönelmek zorunda kalıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın