• 66
    bana ciddi manada mantıksız geliyor. bir iki sebebi var.

    ülke futbolu bu trendde devam ederse zaten sponsor kalmayacak. baktığımızda neredeyse her şeyi sponsor eden devlet. ülker'de bu şartlar altında şirket olarak kendini futboldan çekecektir. bu tarz devam ettiği sürece.
    yani sponsor silmektense olabildiğince sponsor artırmak lazım.

    asıl geleceğim nokta şu.

    benim bu protestoda (ki protesto yapmak çok güzel bir şeydir, konsensus yapmanın temeli) hissettiğim bir kızgınlık ve kırgınlık. niye? bize değil fener'e sponsor oldu çünkü. bize cafe crown'u falan verdi sadece. çok üzücü. ee ne yapalım. bize ne. istediklerine sponsor olur, istediklerine para akıtırlar. bize ne yahu. başkasının parasını harcama biçiminde söz sahibi olduğumuza inanmıyorum. ki adamlar aralarını bozmamak için birden fazla branşta bize ve beşiktaş'a da sponsor oldu. ama sen nasıl galatasaray'ı seviyorsan sokakataki adamında başka takım sevme hakkı var. ülker'e yöne verenlerinde başka takımı sevmeye ve o takımın yanında kendini konuşlandırma hakkı var. bu niye insanlara batıyor anlayamıyorum.

    hea... sen dersen siyasi sebeplerden dolayı protesto edelim. galatasaray'ın bir siyasi görüşü olamaz derim. ama bireysel olarak ben seninle bu konuyu konuşup sana destek olabilirim. ya da dersen ki bunlar böyle böyle zararlı. tamamdır ben de sendenim. ama parası olan bir adam ferrari değil de alfa romeo seviyor diye adama yumurta atmaya ne gerek var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın