• 275
    kariyer hastası olan bendenizi birazcık hayal kırıklığına uğratmış olan oyun. legend mod'da oynuyorum, yani herşey en zor seviyede. fakat buna rağmen seneler geçtikçe rakipsiz kalıyorum.

    özellikle bonservissiz transfer yapabilme özelliğini öğrendikten sonra zorluğu ve zevki kaçtı diyebilirim. istemesem de yine de fırsatları değerlendirmeye gidiyorum ne yazık ki.

    şöyleki 2022/23 sezonunda güncel kadrom şu şekilde (bedava aldığım oyuncular gbkz ile işaretlenmiştir):

    mignolet 85
    rafael 83
    semih 84
    ömer toprak 85
    rodriguez 91
    emre can 90
    halilovic 85
    shaqiri 85
    bruma 83
    çalhanoğlu 90
    lukaku 87

    yedekler:
    rukavytsya 86
    salah 84
    ontivero 80
    coleman 84
    koray 73

    ve birkaç altyapıdan çıkardığım 80 küsürü bulan oyuncular.

    dün gece ise iş resmen çığırından çıkmıştır. 600'000 küsür avro maaş bütçem vardı, baktım devre arası sözleşmesinin son senesinde olan futbolculara. üç futbolcu aldım. neymar, aubameyang ve lucas. 2023/24 senesinde ana bacı bırakmayacağız, o belli de azcık zor yapsaydınız şunu be abi.

    ayrıca can sıkıcı bir diğer olay ise aubameyang mesela 33 yaşında, hala hızı 99. herif hiç yaşlanmamış ve benden 4 senelik kontrat istedi. 3'e anlaştık. biraz gerçek dışı buldum bu detayı.

    ve bir diğer can sıkıcı detay ise, ben istatistikleri çok severim. arkama dönüp koskoca 8 sezonda neler olup bitmiş, takımı kim sırtlamış, kime vefa borcum var vsyr görmek isterim. mesela bruma bende çok iş gördü. fakat sene sonu neymar gelecek. istesem keserim bruma'yı, hiç de sesini çıkarmaz. yani ne bileyim, taraftarlar karşı çıksa, bruma küsse, ya da yönetim uyarsa. çok çabuk harcanabiliniyor oyuncular. hele jübile yapanlar birden bire kayboluyor. kaç maç, kaç gol detayını bari gösterseler, herif başarılı olmuş mu, olmamış mı vesayre. neyse ich habe fertig.
App Store'dan indirin Google Play'den alın