• 48
    hedef kitlesi iç piyasa olan, buna rağmen tarafsızlığı umursamadan, toplumun kesin çizgilerle ayrıldığı bir konuda, markasını net bir tarafa adayan firmanın mallarını almama kampanyasıdır. gayet de gönül bağıyla bağlı olduğum galatasaray'ın yararına bir harekettir.

    yok ergenlikmiş, yok oğlunun gece eğlence parasıymış. en başta belirttiğim gibi, bu firma iç piyasaya çalışan bir firma. öyle dünyanın önde gelen firmalarından biri ya da ihracatta bir numara değil. yani ürününü satacağı sensin arkadaşım. sana satamazsa para kazanamaz bu adam.

    üstelik bist'te işlem gören bir firma. senin sağlam bir tepkin, piyasa için, yatırımcı için kıvılcım olabilir. şirket yönetim yapısı, özellikle bu kadar büyük sponsorluklar, tepki çektiği için, diğer yatırımcılar tarafından sorgulanabilir.

    ama sen de kalkıp "yeeaa ergenlik bu yeaa" diye yayılıp, inadım inat götüm iki kanat dersen, tabiki rahatsız etmez bu durum markayı. topluluk bilinciyle hareket etmeyi bilmeyenlerin anlaması elbetteki zor bu durumu.

    katılacağım bu kampanyaya. elbetteki katılacağım. 100 milyon dolarını kalkıp rakibime veren firmaya elbette para kazandırmayacağım. sen gidip başka bir firmadan alabilirsin ürününü, ama fenerli "artıkk 3 tane daha bisküvi alacağım, destek olacağım" demez. ekmek, su değil bu.

    sen uyuduğun için, sen taraf seçmediğin için, sen yapılan her harekete "ergenlik yeeaa" tepkisini verdiğin için, senden daha zengin rakip taraftarı senin paranla kendi takımını bir güzel besliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın