• 40
    çelişkiler içerisinde olduğum kampanyadır.
    kampanyaya muhalefet etmek istersek; galatasaray birçok veriye ve istatistiğe göre ülkede en fazla taraftarı olan kulüp. başarı anlamında da fenerbahçe'den çok çok üstün. yani galatasaray yönetimleri ülker'e doğru formüllerle gitseler, ülker grubunu tatmin edecek sponsor anlaşmaları için ülker kapısını çalsalar; ''biz sadece fenerbahçe'ye sponsor oluruz'' tepkisi ile karşılaşmazlar. çünkü ülker tarzı büyük kuruluşlarda tek kişinin söz hakimiyeti olamaz ve mevzu ticari olarak değer bulur bir şekilde. kaldı ki fenerbahçe basketbolda ülker grubu ile sponsor olduğu zaman biz cafe crown ile yetinmeyi kabul etmiştik. sorun biraz da yönetimlerde derim ben.

    kampanyaya sonsuz destek vermek istersek; basketbolda bunca senedir yapılan işbirliği somut anlamda ülker'e ne açıdan dönmüştür ki; futbolda bu türden milyon dolarlar saçılmaktadır? ülker grubu 2002'den beri süregelen hükümet olmasa bu muslukları ardına kadar açabilir miydi? işim gereği aşina olduğum bildiğim bir konu da şu .sanat ve spor üzerinden sponsorluk alabilmek o kadar zor ki; hele bunu uzun vadede kayıtsız şartsız alabilmek imkansıza yakın. ama fenerbahçe ile sponsorluk mevzusu son bulmuyor anlamlandıramadığım bir şekilde.

    kısacası konuya köstek olanı da destek olanı da anlarım. çünkü ortada bir konu kanımca. ancak elimden geldiğince ülker alma taraftarı olmayan biri olarak konuya yaklaşımım sonuna kadar destek verme yönündedir. https://eksisozluk.com/...lma-aldirma--1252463 linkteki hikaye yaşandığından beri banvit almayan birisiyim. eğer ki galatasaray taraftarı ülker'e karşı böyle bir olaya girmişse konu sözlükteki bir başlık olarak kalmamalı. protestoların ve büyük eylemlerinde internet ortamında daha fazla değer gördüğü ortamda kampanya ile ilgili çekilecek birkaç video olayı daha geniş kitlelere duyurur. yoksa biz çalar biz söyleriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın