• 9172
    kim var bölümüne ne zaman baksam ortalama 1000 - 1200 kişinin online olduğu sözlük. tabi bu sayının %80'i aşkın kısmı okur statüsünde. gün boyunca heralde 2000 farklı kişi sözlüğe giriyordur.*

    böyle büyük bir kitleye hitap eden oluşumun sosyal medya'da yeterince gücünü gösteremediğini düşünüyorum. burada hepimizin ortak noktası galatasaray.

    bugüne kadar bir çok kampanya başlatıldı. ya da kampanya başlatılması için başlık açıldı. ancak bu kampanyalara yeterince katılım olmadığını düşünüyorum. kampanyaları daha sistematik ve başarılı şekilde yapmak için sanırım bir siber tim kurmamız gerekiyor.*

    twitter, facebook, instagram vs. sosyal medya organında örgütlenmeliyiz. özellikle twitterde şikayetçi olduğumuz kurumlara eş zamanlı gönderimlerde bulanma ve rahatsız olduğumuz konuları tt yapma gibi şeyleri başarırsak istediğimiz sonucu alırız sanırım. alamazsak da en azından bir şeyler yapmış oluruz.

    bu yüzden benim gibi twitter, facebook instagram hesabı olmayan arkadaşlar varsa sırf bu iş için bile hesap açmalıyız.

    ve en önemlisi bir kaç tıklama ya da cümle yazma zahmetinde olacak bu kampanyalara üşenmeyip çoğumuz katılmalıyız.

    burada birbirimize kulüpleri kurumları, futbolcuları defalarca aynı sebepten yermek yerine buna benzer yapılanmalara girersek daha hayırlı olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın