resim
Oğulcan Çağlayan
Takım:Kasımpaşa
Mevki:Sol Kanat
Yaş:28
Boy:1.88
Uyruk:Türkiye
  • 118
    kayseri erciyes'in kapıyı 5 milyon euro'dan açacağı oyuncu. hakettiğinden ya da potansiyelinden değil, anadolu kulüp başkanlarının tekmilinin sahip olduğu şark kurnazlığından ötürü.

    yukarıda düzülen bütün methiyeler, oyuncuyla görüşülüyor haberlerinin ardından yönetime baskıya dönüşecek. "alın şu herifi artık!" boyutuna gelinecek. ayrıca basında da, sanki yeni forvet transferi yapmamış gibi"yıldız oyuncu için fenerbahçe devrede", transfer yasağı yokmuş gibi "beşiktaş'tan transfer çalımı" haberleri çıkarak ortam kızdırılacak, belki aziz sırf "fiyat yükseltmek için" devreye girecek, menajerleriyle haber gönderecek. sonuçta 4,5 milyona yakın bir bedelle takımımıza transfer olacak.

    sonra 19 yaşında olması yani gelişimini tam tamamlamamış olması sebebiyle pozisyon hatası yapacak, pas vermesi gerekirken vermeyecek, şutları dağa taşa gidecek ve sözlükte hakkında 3 sayfa "yeteneksiz","4,5 milyonluk kazık", "bu adamı bu takıma alanın allah belasını versin", "balon futbolcu" şeklinde yazılar yazılacak. benzer tavır tribünlerde de olacak şüphesiz.

    oluşan baskıyı kaldıramayan futbolcu da, onu farklı yapan özelliklerinden vazgeçecek. topla driplinge girmeyecek, şut atmayacak, takımı hücuma çıkarması gerekirken geri pas oyunu oynayacak. kısacası tepkiden kaçacak. baskı arttıkça tecrübesizlikten olan hataları yerini tedirginlikten olan hatalara bırakacak.

    çoğunuz çalışan veya okul okuyan insanlarsınız. kaçınız bu kadar büyük stres altında çalışabilir. minimum çalışmayı geç, bizim beklentimiz o değil; kaçınız yüksek performans gösterebilir?

    inanmıyor musunuz? çok değil tarık çamdal başlığı iki tık ötede.
App Store'dan indirin Google Play'den alın