resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 3797
    "herkes forvet diyor ama burak'ın üzerine bir forvet getirirsek onu nerede kullanacağım?"
    "bir forvete daha ihtiyacımız var. bulabilirsek mario gomez tarzı bir oyuncu olacak."

    ben durum o kadar da kötü değil diyordum ama bu arkadaş nasıl bir teknik direktördür? yahu birader sana şimdi ibrahimoviç'i alsalar burak'ı nerede oynatacağım mı diyeceksin? kumda oynat! aslolan galatasaraydır! burak değil! daha iyi oynayan forma giyer formayı ileriye taşır daha kötü olan yedekte bekler. peki arkadaş 5 dakika sonra mario gomez'i tarzı forvet istiyorsun forvete. e burak'ı nerede kullanacaksın hani? aga sen hayırdır ya?

    burak yılmaz kalitesinde bir forvet getirmeye kalksan 15-20 milyon avro para vermek lazım. senin durumun buna müsait mi?

    burak yılmaz'a 7-8 milyon için alıcı bul da satma bakalım. gerizekalıyız ya biz. he anam he 15-20 milyon burak yılmaz he. çok üzülüyorum ya ben hamza'ya. 20 milyonluk burak yılmazı nasıl kesecek :(

    "forvet alacağız ama podolski de forvet olarak kullanabileceğimiz birisi. almasak da bir şey olmaz ama transferi düşünüyorum."

    madem forvet olarak kullanabileceksin o halde neden "podolski & yasin'i dönüşümlü oynatacağım"?

    bu sezon 'avrupa'da doğrudan başarılı olalım' diye bir hedefimiz yok. daha büyük başarıları 3-5 yıl içinde planlıyoruz.

    valla 3-5 yıl içinde planlayan biziz o da sen takımın başında 2. seneni yaşayacaksın diye.

    "lionel carole'ü transfer ettik çünkü alex telles'e transfer teklifleri var. güvenceye aldık."

    ulan ne kadar iyi niyetliyiz arkadaş ya. biz de diyoruz ki telles oynasın diye adam almışlar. telles gitse demek ki fransa 2. liginden alınan adam tek adam olarak oynayacak.

    "felipe melo ayrılırsa yerine hakan balta'yı, hamit altıntop'u ya da wesley sneijder'i kullanabilirim."

    hamit'i geçen sene melo sakatken oynatan bendim. ben oynattığım için kendisi bilmez melo iyileşirken hamit sakatlandı. o yüzden hamit'in o bölgeyi kaç maç taşıyabileceğini bilmiyor, olabilir normaldir. hakan balta ve sneijder teorilerini sayfa sayfa galiz küfür yazarlarına açıklatalım. küfür ufkumuz genişler, biraz çifte standart görürüz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın