resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 3794
    cüno'yla beraber sırayla yaptıkları fantastik açıklamalarla daha bir ay önce şampiyon olmuş, rakiplerinden önce 4. yıldızı takmış takımın taraftarını daha yeni sezon başlamadan karamsarlığa sürükleyen hoca. malesef yaptığı mantık dışı ve birçoğu birbiriyle çelişen açıklamaları görünce sinirlerim bozulacak diye okumaya korkuyorum, ama dayanamayıp okuyorum. zaytungvari açıklamaları görünce de fellik fellik video arayıp "hakikaten böyle mi demiş yahu?" diyor ve bir kez de canlısını izleyip soğuk duş etkisini maksimize ediyorum.

    telles daha çok çalışsın, yerini garanti görmesin denip ikinci ligden de olsa bir oyuncu transfer ediliyor. konu burak'a gelince oyuncu rahat hissetmeli, oynayacağını bilmeli, yüksek kalibrede bir forvet alırsak burak'ı ne yapacağım deniyor. melo gibi hem mevki, hem de kalitesi itibariyle çok kritik bir oyuncuyu kaybediyoruz. yerini hamit'le, jem'le, bilal'le, sneijder'le, hatta hakan balta'yla doldururmayı planlıyoruz. balta'yı orada düşünmek zaten saçmalık onu geçiyorum da, sneijder ne alaka orada? adamın mevkisi belli, yaptığı iş belli. fiziği, top kapması, hava topu hakimiyeti vs. bir mi melo'yla. jem'le bilal'i bilmem, hamit de anca iyi bir rotasyon oyuncusu olur. oraya transferin şart olduğu bariz.

    3-5 seneye şampiyonlar ligi'nde başarı denmiş. bir çelişki daha! yaş ortalamamız zaten 30 civarı değil mi? hadi gençlere yöneliyorum, geleceğin takımını kuruyoruz desen anlarım ama aldığın oyuncu bilal? adımızın geçtiği bütün oyuncular 30 civarı yine? bruma'yı yolladın, muhtemelen kaybedeceğiz seneye, telles'i satarız muhtemelen yedekleyelim kafasındasın? sinan gümüş pırlanta gibi çocuk, kupa maçlarında bile doğru dürüst oynatmadın geçen sezon? emre can, birhan falan vardı, dandik maçlarda bile göremiyoruz, ki enteresan onlar da galatasaray'ın çocukları, henüz kıdemleri yok ondan sanırım. 3-5 seneye başarılı oluruz inşallah da bakalım sen burada olabilecek misin bu stratejiyle.

    sözün özü, başarılı olmanı istiyorum hamza hocam. çünkü senin başarın galatasaray'ın başarısı olacaktır. ama daha geçen sene kabus gibi bir şampiyonlar ligi yaşadık. tam şampiyon olduk birkaç nokta atışı transferle umutlu oluruz, bu sefer farklı olacak derken kimsede ne moral kaldı ne bir şey. prandelli giderken de ligde iyi durumdaydık ama şampiyonlar ligi'nde 4lük seriler bitirdi adamı. öyle türkiye için zaten yeterli takım, şampiyonlar ligi'ne sonra bakarız demiyoruz yani biz bu kulüpte. geçen seneki şampiyonluk illüzyon görmeni sağlıyor malesef, oyuncularına güven tabii ama kapasitelerinin de farkında ol artık lütfen. fenerin transferlerinden bağımsız olarak söylüyorum bunları ama zaten resmen şans eseri şampiyon olduk geçen sene, öyle eze eze falan da değil. hala dany'den, kulübe küfreden sercan'dan falan medet umup, kampta memnun kalırsan ona göre transfer yaparız diyorsun. ayıp ediyorsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın