resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 3785
    ya bilerek yapıyor ya da uefa'yı alan kadronun türk'ü yabancısı, avrupanın en iyi takımlarından biri olduğunu bilemeyecek kadar futbol cahili. her mikrofona guguman kuşu gibi aynı örneği veriyor ya fıttırıyorum arkadaş. ulan selçuk'la okan buruk'u suat kaya'ya ümit davala'yı falan bir mi tutuyorsun? hakan şükür'le burak yılmaz'ı aynı cümlede bile kullanamazsın. allah çarpar adamı şu mübarek ayda. insanları aptal yerine koymak kadar ya da koyduğunu sanmak kadar hayatta nefret ettiğim çok az şey var. bir kere böyle açıklamalar yaparak galatasaray taraftarını aptal yerine koyması burada ve sosyal medyada ciddi tepkiyle karşılanmalı. bu taraftarın hiçbiri 'yıldız' manyağı değil. yıldızlar karması kurarak başarının gelmeyeceğini de her akil galatasaraylı bilir. öyle olsaydı los galacticos 2'nin almadığı kupa kalmazdı ama adamlar şampiyon olamadılar be hiçbir kulvarda.

    ne mi isteniyor hoca? okumazsın da hani olur ya okursun diye yazacağım. yıldız istemiyoruz biz. sadece iyi futbolcu istiyoruz. gerizekalı türkiye ligi başarısı umrunda değil kimsenin, şampiyonlar ligi'nde gruptan çıkamasa da adam gibi mücadele edecek, birbirine trip yapmayacak, gelenden gidenden 4-5 yiyip kevgir olmayacak takım istiyoruz. her büyük maçta hayaletleri kıskandıracak kadar yok olan selçuk ve burak gibi oyuncuların vazgeçilmez olmadığı görmek istiyoruz. efendilerimiz üzülür diye takıma seviye atlatacak oyuncuların 'denge de denge' diye reddedilmesini istemiyoruz. burak'ın 30 atması değil önemli olan. elmander gibi 12 atsın ama adam gibi takım olalım istiyoruz. burak'ı her sene 20-30 gol barajında diye dünyanın en iyilerinden biri sanıyorsun ya, bi tarafımızla gülüyoruz sana hoca. 15-20'ye alırım dediğin burak yılmaz tipi adamlardan bahsediyorsun ya, burak yılmaz'ı 15-20'yi geçtim, 10 milyona satabildiğini de görmek istiyoruz.

    sağ beke, orta sahaya, stopere, sağ kanata, merkez forvete iyi oyuncu istiyoruz hoca. bak yıldız demiyorum, iyi oyuncu diyorum. iyi oyuncudan kastımız da niasse değil hoca. hem efendimizi üzmeyecek hem de takıma katkı verebilecek bir tek niasse mi var bu dünyada hoca? az biraz da olsa vizyon, oyuncu portföyü hoca. podolski'yi idmanda nasıl afallattığını söylemekle bitmiyor iş, dünya kupası kazanmış adamın üzerinden ukalalık yaparak olmuyor. kıçı kırık tsl'yi kazandın, 10 pozisyon verip bala göte türkiye kupasını kazandın diye kendini kaf dağlarında görme, takımının zaaflarını ve haddini iyi bil. yoksa yediğin tokadın acısı büyük olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın