resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 3719
    kendisinin eleştirilmesinin hatta ve hatta yerden yere vurulmasının yegane sebebi belki türk ve fatih terim'in de yardımcısı olmasındandır.

    kalıbımı basarım ki; roberto mancini sezonu iki kupayla kapatıp birebir aynı oynadığımız futbolu oynatsaydı ve benzer transfer hamleleri yapsaydı, hamza hocaya söven arkadaşlar mancini'nin heykelinin dikilmesi için kampanya başlatırlardı.

    ne bilal kısa'ya laf ederlerdi ne de sabri kazmasına, podolski'ye laf edene zaten rastlamak mümkün değil. kadronun şişkinliğinin sebebi hamza hamzaoğlu değil. öyle kontratlar var ki adam yollamak cidden zor.

    dzemaili 2.5 alıyor, tarık çamdal 1.2 milyon euro kazanıyor, eray işcan porsche'ye biniyor, yekta'sı 1 milyondan aşağı değil, ontivero'su bile 500-600 bin bandında..

    burak gibi 2019'a kadar başımıza musallat edilen adamın biletini hamza hamzaoğlu kesebilir mi? bu kadar vasıfsız çöple dolu takımı kuranlara laf etmeyip sadece hamza hocaya laf çakanlarda art niyet ararım. zaten her entry'de o art niyetlerini gösteriyorlar. ünal aysal'a zerre laf etmeyip mevcut insanlara laf çakıyorlar.

    yukarıda saydığım ve daha sayamadığım çöplerin hepsini aysal aldı ve takıma doldurdu. bu sözleşmeleri aysal şişirdi. ama suçlu hamza hamzaoğlu.

    eboue bile bu sezon oynamadan yatarak maaş aldı. çamdal'ı alacağına eboue ve sabri'yi değerlendir, yabancı sınırı yüzünden yerlileri dolduran ve sözleşmeleri şişirenler savunulamaz.

    fenere bakın adamlar 2014-15 başında transfer yapmadı bir diego'yu aldı. yerli de almadı. ünal aysal her fırsatta saçma yerli ve yabancı adamları doldurdu. sonuç bu;

    şişik kadro, astronomik sözleşmeler, başımıza musallat olan ffp ve oyuncu gönderme zorunluluğu. dany'si, sercan'ı, ıvırı zıvırı takıma geri dönüyor neden?

    çünkü sözleşmeleri var, gönderemezsen veya kiralayamazsan ne yapacaksın adamlara florya'da otel hizmeti mi vereceksin gelsinler kalsınlar takılsınlar diye.

    bütün bu saydıklarımdan sonra objektif eleştiri göremiyorum hamza hamzaoğlu hakkında, sadece hakaret ediliyor. drogba'yı gönderip pandev'i alan da hamza hoca, berbat kadro planlamasıyla sezona başlayan da hamza hoca.

    daha şu takıma aldığı adam sayısı sadece "üç" rakamla "3" biri de podolski hem de tarık çamdal'ın yarı fiyatına.
App Store'dan indirin Google Play'den alın