• 5
    türkiye de internet furyası ilk başladığında (sanırım 1988 filandı) kendimi her boktan anlayan bir şey zannettiğim için, sivil ve tek başıma hazırlayıp bütün istanbula 3 yıl tek tabanca dağıttığım fotokopi fanzinim hamamın yanı'nı, escortnet altında çıkarmak için (ilk zamanlar öyle idi, kendi serverini kuramıyordun) "ilk türkçe internet fanzinini ben hazırlayayım da bi olayım olsun, mohahaha" öküzlüğü ile oltaya atladığımda, bir baktım ki başta zoban olmak üzere bir grup abi (bkz: disquast) ile atı alıp üsküdarı geçmişler.

    tabi hevesimi benden alıp elime verdikleri için önce okurları, sonra da disquast'ın fanatiği olup kendi çıkardığım fanzinimden iğrenmemi sağladılar. sağlam ekiptiler. zekaları muhteşem ve yaratıcıydı. disquat bir dönemin en muhteşem olayı idi ve hasta galatasaraylı idiler.. tribünde onları tanımak ayrı bir güzellikti.

    yürüyedur'un kapalıdan kovulduğu 31 ekim 2004 galatasaray akcaabat sebatspor maci'nın ardından (bkz: 28 mayıs 2005 galatasaray denizlispor maçı) sonrasında hagi'ye yapılanlar nedeni ile kavgaya karışıp kapalı dan koptum. onlar numaralıya gitti, bense senelerce gizli saklı yeni açığa ve alt kapalıya girdim.. en son numaralı da 22 mart 2009 galatasaray eskisehirspor maci başlamadan adamsın sipsi pankartını açarken gördüm zoban'ı oydu sanıyorum (yeni açığın kapalıya yakın tarafındaydım).

    vay be zoban..
    nick'ini burada gördüm ve buraya yazıyorum..
    "sen de, arkadaşların da kral çocuklardınız".. saygılarımla...
App Store'dan indirin Google Play'den alın