resim
Jem Paul Karacan
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:35
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 266
    zamanında jem ile ilgilendiğimiz zamanlarda kendisini araştırmış ve izlemiştim.

    uzun uzun yazmak istemiyorum. açıkçası daha sonra yazarım, biraz üşendim denebilir. eğer sakatlık yaşamasa ingilterede baş altı takımlarda gayet bir rol bulabilirdi. (11 demiyorum takım içinde rol bulmaktan bahsediyorum.) çünkü ingilterenin sert futboluna uygun, gerekli oyunu çizdiğinizde onu yapabilecek, ciğersiz, oyun egosu olmayan, ileriye yaradan sığınıp vurmaya giden bir oyuncuydu. yani sakatlık yaşamamış bir jem işimize gayet yarar 50 maçlık maratonda. önemli olan sakatlıkları bittimi ve eski jem'e ne kadar yakınlaşabileceği.

    şimdi, bilal ve jem transferinin pozitif bir transfer olması için dzmeali ve yektanın gitmesi gerekiyor. (jem'i sakatlık yönünden iyi olarak düşünürsek) jem ve bilal'i, yekta ve dzemali ile değiştirebilirsek hem ucuzlatmış, sertleştirmiş ve daha çok akıllı hale getirmiş oluruz. eğer bu ikisini gönderemezsek bu transferler sadece orta saha artışı demektir.

    ki bu ikisi bir şekilde gidecekler. hem 28 sayısına inmeli takım hem de maaş bütcesinin 50 milyonda kalma zorunluluğu yüzünden gitmeleri gerek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın