• 9168
    herkesin rahatsız olduğu şeylerin olduğu sözlük. yalnız anlamadığım bir kaç şey var;

    -nedir kardeşim sizdeki bu bitmeyen "asıl gerçek galatasaray taraftarı biziz, eleştiri yapanlar takımın kötülüğünü istiyor hocamıza oyunculara laf atıyorlar, fenerli bejekele bunlar :((((" tripleri kardeşim? herkes sizin gibi düşünmek zorunda mı? sen nasıl bir teknik direktörü , bir oyuncuyu seviyorsan , savunuyorsan , başka biri de o adamı sevmeyebilir, eleştirebilir. sen kimsin ki buna laf söyleme, kendini gerçek galatasaraylı, bu insanları hain ilan etme hakkını kendinde görüyorsun. adamlardaki havalara bak ya. nefret ediyorum bu tiplerden. sadece senin kulübün değil bu anla artık. hayır bir de hep aynı cevaplar yahu çıldırmamak elde değil. mesela x yazarı hamzaoğlu için satırlarca analiz yapıyor, iç saha dış saha tablosunu, oyuncu değişikliklerini, transfer politikasını vb. teker teker yazıp bunun sonucunda bu adamla olmaz diyor. bizim gerçek galatasaray taraftarı hiperzeka gelip "iki kupa aldı o, siz yerli düşmanısınız , yabancı hayranısınız :((((" yazıp adamı hain ilan ediyor. tipini sevdiğim be.

    -şimdi bu ara yeni çıkan bir moda da şu. burası çok kötü hale geldi , gidiyorum ben tripleri. adamlardaki keyfe bakarmısın ya? sorsan gerçek galatasaraylı bunlar ama. takımı için herşeyi yaparlar. hani sözlükte işine gelmeyen yazarları hain ilan edenler. e madem o kadar büyük galatasaraylısın, savaşsana galatasarayın sosyal platformdaki en büyük mabedlerinin birini hainlerden temizlemek için. ne oldu büyük galatasaraylıya? burası çok kötü hale gelmiş, girilmezmiş. bak paşalardaki keyfe. işlerine gelmeyen şeyler yazılıyor diye girilen triplere bak. bir de tehdit eder gibi kendi başlık altlarında, sözlük başlığında, galatasaray taraftarı başlığında falan bu triplere girmiyorlar mı, çıldırmamak elde değil. "ama bak gidiyorum he , ya istediğim gibi yazın, ya da ben giderim :((((" ah canım benim, tribine kurban olduğum, bizim zamanımızda sevdiği kızlara kavuşamayanlar, son çare olarak bak intahar ediyorum diye haber yollarlardı kızlara, ya da kızlar erkeklere. gidiyomuş, burası berbat hale gelmiş. ama paşam bunun haberini vermek zorunda, gittiğini bildirmek zorunda bu berbat yere. kedi canını senin.

    -bakın sevgili kardeşlerim ve abilerim/ablalarım. bu tavırlarınız artık sıktı. hayatta her şey istediğiniz gibi gitmeyecek hiç bir zaman. her zaman sizin dediğiniz kabul görmeyecek, sizin dedikleriniz doğru olmayacak. hayatta her zaman arkadaşlar arasında sizi saran muhabbetler konuşulmayacak. bazen öyle boktan durumlarda kalacaksınız ki, nefret ettiğiniz adamın suratına gülümseyeceksiniz. bazen öyle laflar işiteceksiniz ve onları yutmak zorunda kalacaksınız ki, akşam elleriniz kanayana kadar duvarlara yumruk atacaksınız. o yüzden şu saçma şımarıkığınızdan artık vazgeçin. burası babanızın çiftliği değil. burada yüzlerce çeşit farklı insan var. üslubu, düşünceleri,hayata bakış şekli,gelir dağılımı,yaşı herkesin farklı. tek ortak nokta ise galatasaray. o yüzden şunu o güzel kafanıza sokun artık, sen bir şeyi savunurken galatasarayı düşünüyorsan, o da bir şeyi eleştirirken galatasarayı düşünüyor. kimse kimsenin paralı askeri değil burada. he, belki vardır arada üç beş kişi ama, belki de senin görüşünü savunanlarda da vardır. küçük ve anlamsız ego savaşlarınız bittiyse artık galatasaray konuşmaya devam edelim şu sözlükte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın