• 1
    türkiyedeki versiyonları ezbere konuşmaktan başka bir şey yapmıyor, dinlemekten sıkıldım.

    ezberlerine örnek vermek gerekirse; orta sahalardan birinin aşırı defansif olması gerekliliği, forvet arkası oynayan oyuncunun defans yapmaması, yetenekli beklerin defansının kötü olması, çift forvet oynuyorsan birisinin uzun ve kalıplı olması gerekliliği, nani ve queresma tarzı kanat oyuncuları 4-4-2 nin kanadında oynatmamak gerektiği. bunlara modern futbolda yer yok.

    real madride bakıyorsun modric, kroos, isco üçlüsüyle barcelona karşısına çıkıyor, burada hoca emre çolak, selçuk inan fenerbahçe maçına çıksa teneke bağlanır ama el oğlu yapıyor burada suç hocada mı yoksa orta saha mevkisinin tüm gerekliliklerini yerine getiremeyen türk futbolcusunda mı, isco da defansif bir orta saha değil ama adam çıkıp çatır çatır defansını yapıyor, bizim topçuya gelince ama adamın yanına bir tane defansif orta saha lazımdı diye ağlanıyor.

    sneijder koşuyor çabalıyor, yeri geliyor melonun arkasına kadar geliyor, ama maç sonu sneijder de pek defans yapamıyor, aynı şey diego ribas içinde geçerli izlediğim fenerbahçe maçlarında sahadayken defans anlamında meireles'ten daha iyiydi ama diego pek defans yapamıyor bu şahıslara göre. izlemeye ne gerek var kesin yapmıyordur bunlar defans zaten yabancılar yatmaya gelmişler. sneijder dediğimiz adam top çizgiyi geçmeden gole sevinen bir adam ama yatmaya geldi, gollere sevinmeyen umutsa bizim oğlan.

    telles bu sezon gayet iyi defans yaptı, bir kere bile sabrinin verdiği açıkları vermedi ama telles pek defans yapamıyor, brezilyalı yetenekli bek ya izlemeye ne gerek var kesin defans yapamıyordur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın