resim
Lionel Jules Carole
Takım:Kayserispor
Mevki:Sol Bek
Yaş:33
Boy:1.82
Uyruk:Fransa
  • 114
    lionel transferi üzerinden jem transferi eleştiriliyor. hmm bakalım...

    ben jem'i izledim, zamanında araştırdım. az buçuk bir şey diyebilirim. carol'u izlemedim. 2'side izlendimi genel olarak, zannetmiyorum.
    carole 24, jem 26 yaşında. ikiside 2. ligden geldi. jem ingilterenin asansör takımdan, carole fransada 1. lige çıkan takımdan.
    carole 2 senedir 1 maç kaçırmamış, jem son sakatlığı öncesi ve sonrası takımında hep oynamış.
    carole yabancı, jem türk.
    carole iyi transfer (faydalı olur, olmaz), jem kötü...
    hmm....

    carole değişen yabancı sınırlamasından ötürü yapılabilinen bir transfer. yaşasın değişen yabancı transferi. jem değişen yabancı transferinden dolayı gelmedi, bok yesin jem.

    yani içler dışlar çarpımıda yaparsak jem yabancı olsa iyi transfer olurdu. hmm...

    carole gelirsek internetteki video dışında hiç bir şey bilmiyorum. o videoda bir iki şey görüyoruz ama yorum yapmak saçmalık olur. amma velakin elimizde iki veri var. bu adam fransa ikinci liginde (ki futbol üzerine profesyonel kafa yoran adamlar sert lig olduğunda mutabakata varıyor) 2 senede sadece 1 maç kaçırmış. aynı şekilde kendisi hakkında bilgi sahibi olan insanlar defansif özellikli bir oyuncu olduğunu daha doğrusu önceliğinin defans olduğunu söylüyorlar. ki bu benim için gayet önemli. ben eski kafalı biri olaraktan beklerin öncelikle defans oyuncusu olması gerektiğine inanıyorum. bakalım görelim. umarım bizde başarılı olur. hoşgelgeldi... sakatlıksız belasız galatasaraylı seneler diliyorum.

    edit: drvenom ile bir iki yazışmadan sonra anlatmak istediğimi pek de iyi anlatamadığımı fark ettim. ben entry'min başında jem transferi hakkındaki görüşlerimi aktarmıyorum. jem transferini koruma amaçlı yazmadım, ve ya carole transferini kötülemek amaçlı. benim vurgulamaya çalıştığım şey senelerce pasaport üzerinden transferlerin şekillenmesine karşı olan bizlerin pasaport üzerinden eleştiride bulunması.
App Store'dan indirin Google Play'den alın