resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 7159
    şu an ki yönetimin saçmalamalarını sebep göstererek bizi içine soktuğu maddi sıkıntı aklanamaz. evet ben de kabul ediyorum şu an ki yönetimin tamamından daha vizyonlu bir adam olduğunu ancak şu anda hiçbir transferde elimiz kuvvetli değilse sebebi kendisidir. gerçekten burak kesik yemesin diye ibrahimovic'in falan alınmadığını düşünecek kadar aptal olmayın. hadi diyelim ki bu adamlar aşırı art niyetliler ve sırf bu yüzden imkanları olduğu halde ibrahimovic falan almıyorlar, dünyada yıldız transferi yapılabilecek tek mevki forvet mi kaldı? vizyonları yetmez diyorsanız da vizyon kelimesinin anlamını oturup bir sorgulayın bence. yıldız futbolcu almak vizyon kelimesinin anlamını karşılasaydı aziz yıldırım şu an dünyanın en vizyonu geniş insanlarından olurdu. psg'nin m.city'nin falan arap patronlarının vizyonu dünyayı ezip geçmişti.

    sayın ünal aysal döneminde yapılan kontratlar sonucunda umut bulut gibi bir futbolcuya senelik 1.8 milyon euro ödüyoruz. selçuk ve burak'a 33-34 yaşlarına kadar senelik 3 milyon euro falan ödeyeceğiz. yekta hala elimizde bir türlü kurtulamadık ve yine ona da bir dünya para ödüyoruz. tarık ve olcan'ın sözleşmesinin de bitmesine daha çok var. nasıl elimizden çıkarırız diye baktığımız ve ciddi maaşlar ödediğimiz bir sürü futbolcu var. futbolcu satışında arda'dan başka kimseden doğru düzgün para kazanamamışız. onu da 4 taksitle 12 milyon euro'ya satıp gelecek satıştan pay koydurmamış, dolayısıyla a.madrid'in kazandığı 40 milyon euro'dan hiç pay alamıyoruz. resmen her türlü kolaylığı göstermiş adamlara arda'yı satarken.

    belki kupa anlamında çok büyük başarılara imza atmış olabilir. yapılan transferlerin fos çıkması da onun suçu olmayabilir. ancak yapılan bu anlamsız kontratlardan ve harcanan paraların galatasaray'ı sokabileceği zor durumdan kesinlikle kendisi sorumludur. önce 2013-2014'ün devre arasında yaptığı 20 milyon euro civarı harcamanın bizi yokuş aşağı sürükleyeceğini ön görememesi, daha sonra battı balık yan gider deyip son bir risk alarak 2014-2015'in başında yine bir dünya para harcaması ve kötü gidişatı görünce bırakıp kaçması tam bir fiyasko.
App Store'dan indirin Google Play'den alın