• 3602
    yanlış kıyaslamalarla değerlendirilmemesi gereken takım.

    kjaer-egemen kıyaslamasında hem kariyer hem yetenek hem de istikrar anlamında kjaer annemizin liginin dışına hiç çıkamamış egemen'den çok daha üstün. kjaer'le egemen'i denk tutmak en az chedjou'yla egemen'i denk tutmak kadar saçma.

    nani- kuyt kıyaslamasında ise her ne kadar kuyt senelerdir fenerbahçe'nin mücadele gücüne çok şey katıp top tutma ve indirme gibi özellikleriyle oyununa çok etki etse de nani dediğimiz adam bize gelse o çok taptığımız keita'dan daha iyisini aldık diye sevinçten havalara uçuyor olurduk.

    josef de souza kapalı kutu, gerçekten emre'den daha iyi olmayabilir ancak zaten orta sahaya bir tane daha pasör yada box to box tarzında bir adam bakıyor diye biliyorum fenerbahçe. şu sıralar da ramires'in adı geçiyor. ramires gelse emre'yi unutur herhalde herkes.

    fernandao ise fenerbahçe'de 2.5 sezondur emenike'den falan daha çok katkı sağlamış webo'nun fizik olarak daha hayvani versiyonu gibi bir şey. hem emenike'den hem de webo'dan çok daha faydalı olacaktır. gerçi emenike'den umut bile daha faydalı oldu geçen sene.

    bu transferlerin üstüne rvp de gelirse baya yazık olacak. muhtemelen fener çift forvet oynayacak yada rvp'yi forvet arkasında falan oynatacaklar dolayısıyla sow ve fernandao sürekli onun arkasında beklemeyecek.

    bizim fenerbahçe gibi paralar harcama lüksümüz maalesef yok. her ne kadar bu transfer döneminde yaptığı işlere hiç anlam veremesem de takım olgusunu oluşturma konusunda geçen sezon kendini çok ispatlamış olan hamza bizim tek umudumuz. ben de jpk, niasse, bilal'den başka futbolcuları da bilen, futbol konusunda kendini çok daha fazla geliştirmiş ve ispatlamış bir hocayı takımın başına geçirip iyi bir kadro kurmamızı çok isterdim ancak maalsef öyle bir lüksümüz yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın