• 3599
    herkes dördüncü yıldızı takınca dünyaları harcadılar diyor da neden kimse geçen sezon başında hiç transfer yapmadıklarını söylemiyor? sanki yabancı kuralının değişeceğini biliyorlarmış gibi 1 sene daha sabrettiler her şeye. yabancı oyuncu kuralının değiştiği zaman her yerde fenerbahçe'nin bilgisi dahilinde ve fenerbahçe için değiştirildiğini söylediğimizde komplocu troller dendi. ben anlamıyorum nasıl bir nüfuzları varsa adamlar istedikleri her şeyi yaptırıyorlar saha dışında. ya da olacaklardan önceden haberdar oluyorlar. bizimkileri bile değiştirdiler, yabancı kuralı var diye sınırlı yetenekteki yerlilere astronomik ücretler ödemeye ittiler. yerli hayranı hocayla falan çalışmamızı sağladılar. bi de işin fatih terim tarafı var tabi. galatasaray'ı milli takım havuzu için önemli görüyor.

    peşin edit: hepsini fenerbahçe yaptı demiyorum olm mal mısınız? ama sadece tek hareketle galatasaray'ı masa başında alt ederek kendi kendimizi yememizi sağladılar. garip takım. real madrid'in türkiye şubesi gibi. medyayla onla bunla öyle bi algı yaratıyolar ki barcelona'lıları messi'den bile soğutabiliyolar.

    edit: diego'yu aldılar biliyorum ama o sadece gaz almak için yapılan bir transferdi. bize alınsa misimoviç gibi teneke bağlanıp çoktan kovulmuştu o ayrı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın