• 3596
    rvp' nin geldiği kesin değil. iyi kadroları var kabul ediyorum ama o kadar da değil. geçen sene' den çok da iyi bir kadroları yok. şöyle ki..

    egemen ---kjaer----------egemen gayet iyi stoper. kjaer ne kadar farklı olur

    emre belözoğlu----josef de souza-----emre' nin daha iyi olma ihtimali çok yüksek. emre sevsenizde sevmesenizde hayvan gibi futbolcu.

    dirk kuyt----nani--------sizi bilmem ama bence nani en fazla dirk kuyt kadar katkı verir. hatta o kadar verse ronaldo ilan ederler onu bu ülkede.

    emenike-------rvp diyelim. fernandao yedek olacak. rvp tek başına ne kadar fark edecekki. ben rvp' nin geçen seneki demba ba' dan iyi olduğunu düşünmüyorum. son 2 sezonunda 10 ar gol atmış bir adam. en son koşacak hali kalmamıştı izlediğimde. oldukça hantallaştı. 20 gol atar en fazla.

    fernandao ve sow rvp' nin arkasında, şener gökhan' ın arkasında çürüyecek. abdollaye ba ve fabiano zaten yedek. oynamazlar çok fazla. anlatmak istediğim sadece biraz daha güçlü forvet hatları var. webo' nun gidişini, 2-3 senedir sonradan girip kaç gol attığını saymıyorum bile. bazı şeyleri çok abartıyoruz. geçen sene çoğu kez umut' un oynadığı yere podolski' yi aldık. biz de gayet güçlendik. ben cimboma güveniyorum. öyle iki takım arasında fark falan da görmüyorum. biz daha avantajlıyız inanın ki.

    ha bir de ne yaparlarsa yapsınlar hiçbir zaman bir wesley sneijderleri olmayacak. çünkü ondan bir tane var o da bizde. zaaaa:)
App Store'dan indirin Google Play'den alın