• 3591
    öyle bir transfer alışverişine çıkmışlardır ki ya tam batarlar ya da galatasaray'ın 5 yıl önüne geçerler. buraya kadar iyi bir planla geldiler ama;

    1- fatih terim federasyon ve hükümet tarafından bol yetkilerle ayartıldı. galatasaray kupalar kazanan başarılı teknik direktörünü kaybetmiş oldu.
    2- aysal 5+0+3 ve 6+0+4 gibi ucube kurallarla köşeye sıkıştırıldı. maddi kaynak bulamayan aysal transfer hataları yaparak kulüpten el çektirildi.
    3- aysal'dan sonraki geçici yönetimin bir üyesi olan albayrak vasıtasıyla terim tarafından hamzaoğlu galatasaray teknik direktörlüğüne getirildi. böylelikle galatasaray terim'in oyuncağı haline gelmiş oldu. mesela burak'tan iyi forvet transferine terim karşı çıkıyordur. ne de olsa burak milli takımın forveti. koskoca galatasaray milli takımın pilot takımı oldu.
    4- galatasaray'ın o kadar transfer faciasından sonra 14 yabancılı yeni kural açıklandı. fener bu kuralı daha önceden biliyormuş gibi 6 ay öncesini transfersiz geçti. galatasaray ise bu istihbarattan habersiz hem selçuk-burak'la sözleşme imzalayarak elini kolunu bağladı. hem de kalitesiz yerlilere para saçmaya devam etti.
    5- fener iki kupayı kaybetmenin acısıyla transfer atağına geçti ve tarihinin en iyi kadrosunu çok kısa süre içerisinde kuruverdi. 14 yabancı sınırının avantajını mükemmel kullandı.
    6- galatasaray lisesi ise yarım akıllı bir başkan atadı. onun yanına iş bilmez bir tanman ve yerli fetişisti hamzaoğlu. böylelikle helva tamam oldu. şimdi ise taraftar acı çekiyor, göz göre göre kulübünün bataklığa gidişini seyretmek zorunda bırakılıyor. maalesef bir çıkış yolu da kısa vadede gözükmüyor.

    sizi değiştireceğiz demişlerdi, başardılar valla. komplo teorisi gibi gelebilir ama ben gerçek olduğuna inanıyorum. galatasaray'ı galatasaray'ın kendisi bitirmiş olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın