resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 8903
    14-15 sezonunda 4. yıldız şampiyonluğumuzda 16 gol atmıştır. 13-14 senesinde yine 16 gol atmıştır. 12-13 senesinde ise 24 gol atmıştır.

    burak yılmaz oyuna katkısı olmayan ve takıma verdikleri sadece golle ölçülebilecek bir oyuncu. sadece gol atıyor diye savunulan bir adam senede bazıları penaltıdan olmak üzere 16 gol atıyorsa her yerde sorgulanır arkadaş. umut bile yedekten girip her sene 10-12 küsür gol atıyorsa kimse bu son iki senedeki 16 gol rakamını lütuf gibi sunmasın. yani galatasaray senede zaten 60-70 gol atan bir takım, bir zahmet 15 gol de santraforundan gelsin. kaldı ki bu sene hatırlarsanız forvetsiz şampiyon olduk muhabbeti çokça döndü. çünkü umut-burak ikilisi son 10 hafta sahada yok gibiydi, gol de atamadılar zaten.

    elmander 12 gol atmıştı ama 10'ar küsür golü de melo-selçuk ikilisine attırdı. sneijder geçen sene sadece 3 asist yapmış. nedeni de önündeki vasıfsız forvetler. illa yerden önüne kontra atak pozisyonu içinde topu yuvarlayacaksın ki burak efendi gol atabilsin. öteki türlü topu kontrol edemeyerek pozisyon harcar. ayrıca burak maçın başında bir gol kaçırınca o maç boyu da kaçırmaya devam ediyor. yani adama hem golcü diyoruz hem de her zaman gol atamaz diyoruz. bir çelişki var burada.

    bu arada burak yedekten oyuna girince ya da çift santraforlu düzende çok yararlı bir oyuncu olabilirdi. ama ne rekabet seviyor ne yedek beklemeyi seviyor. huntelaar ya da başka iyi bir santraforun gelmeme sebebi de burak. hamza hoca onu bu tip bir durumda kontrol edemeyeceğini ve takım içi dengeleri bozacağını düşünüyor olabilir. zaten cüneyt tanman da burak'ın endişe etmemesini, yedeğe bir forvet alınacağını ima etti. tavırlarıyla resmen transfer politikamızı belirler olmuş paşamız. takımda adeta selçuk ile birlikte parelel yapı oluşturmuş durumda. kimse onlara yan bakamıyor.

    dağınık bir entry oldu ama idare edin, burak elbette eleştirilecektir, çünkü burası galatasaray. galatasaray daha iyi forvetleri hak ediyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın