resim
Şenol Güneş
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:72
Uyruk:Türkiye
  • 902
    geçen sezonunun * en iyi oynayan iki takımı herkesin hemfikir olduğu üzere beşiktaş ve bursaspor. fakat şampiyon galatasaray ikinci ise fenerbahçe oldu. yani iyi oynamak yetmiyor uzun lig maratonunda. işin içine tecrübe giriyor.

    kendisi trabzonspor'la şampiyonluğa çok yaklaştığı halde ister şike deyin ister saçma sapan puan kayıpları deyin sonuç olarak ligin sonunu getiremedi. bursaspor'da da ligde takımı iyi oynatmasına rağmen başarılı olamadı. kupa finalini kaybetti.

    şimdi elinde büyük bir fırsat var. 3 büyükler dediğimiz takımlardan biri olan beşiktaş'ın başına geçti. her ne olursa olsun 100 yılı aşkın yaşta bir büyük camia beşiktaş jk. artık bahanesi yok bu işin. takımda zaten oturmuş durumda. takım içinde öyle çok büyük oynamalar yapmasına gerek yok. bu sene de şampiyon yapamazsa çalıştırdığı takımı bana göre başarısız olacaktır. zaten bu kulübe gitmesi başlı başına yanlış ve üzerine konuşulması gereken bir durum. hadi bir hata yaptın, gittin. bu takımla şampiyon ol da görelim büyük hocalığını. şampiyon yapamazsın demiyorum artık bahanen yok diyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın