resim
Robin van Persie
Görev:Teknik Direktör
Takım:Heerenveen
Yaş:41
Uyruk:Hollanda
  • 613
    öğlen yemeğinde işyerinde bir arkadaşım cuma günü gelecek ve beşiktaşa imza atacak dedi. güldük başta. sonra benim de dah önce tanıştığım ve ahmet çebi'ye çok yakın birinin anlattığını söyleyince inanmak istedik. evet, evet inandık ona. bir rahatlama (sevinme fazla olacağı için bu kelime seçildi) oldu bende. beşiktaşa gelmesi hiç rahatsız etmedi. sonuçta beşiktaş...ama fenere geldiğini öğrenince canım sıkılıyor arkadaş. beşiktaşa da gelse ligin dengesini bozacak bir adam. dany ile kendisini tutma planı yapabilecek bir teknik heyetimiz var nihayetinde. içim sıkılıyor.

    sonra sözlüğe girdim okumaya başladım. psikolojik üstünlük diyenler, ibra'dan bahis açanlar, ünal aysal vizyonunu hatırlatanlar vs vs vs hepsi ayrı entry konusu.
    tek dikkat çekmek istediğim psikolojik üstünlük kaybettiğimizi sanan renktaşlar. biz ne zaman fener taraftarı gibi yapılan bir transferle yahut kazanılan bir maç ile psikolojik üstülük kurduğumuzu/kaybettiğimizi sanar hale geldik? bizim gelenekselliğimiz, rasyonelliğimiz, duygusallığımız, yurtdışındaki bilinirliliğimiz, içerde ve dışarda aldığımız kupalar ve benzerleridir psikolojik üstünlüğümüzü sağlayan.
    o yüzden aldığımız kupaları almaktan değil bizim tekrar alamayacağımızdan bahsederler. o yüzden taktığımız 4.yıldız'dan sonra 5 yıldızlı tişört basarlar.
    evet robin van persie sağlamdır, keşke almasalardır; fakat aldılar diye stadlarında kupa kaldırdıklarımız bize psikolojik üstünlük sağlayamaz.

    silkinip kendinize gelin arkadaşlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın