• 3587
    yaptiklari tek usulsuzluk imza paralarinin el altindan verilmesi olabilecek takim ki ona da ihtiyaclari yok biraz dusununce. takima sugar daddy olmak istese ayhan sahenk de ali koc da stad isim hakki, forma sponsorlugu vs bir yoldan kulube istedigi kadar para aktarabilir. zaten ortamlarda konusulan da katar'li bir insaat sirketinin iki sponsorluk icin fenerbahce'ye on senelik epey ciddi bir meblag odeyecegi, hatta bunun bir kisminin pesin odenecegi, transferlerin de bu kaynaktan yapilacagidir.

    bizim yonetim is bilmiyor. bizim yonetimin bu tur bir profesyonel network'u de yok. unal aysal her turlu sponsorluk bulmaya hacet bir isadamiydi. avrupa'daki baglantilariyla cesitli liglerde feeder kulupler satin alarak (misal belcika'da yanilmiyorsam mouscron) gelisime acik oyuncularimizi buralarda degerlendirecektik. ekonomik olarak da riva'nin liseliler icin bir emeklilik mecrasi olmasindansa buraya villalar insa ettirip bu sekilde degerlenmesini saglayacak, florya metin oktay tesislerinin arazi degerinden oturu burayi da gayrimenkul olarak degerlendirerek daha ucuz bir bolgeye antrenman tesislerini tasiyacakti.

    otel isletmecisi bir sahistan daha fazlasini beklemek hayalcilik olur. evet fenerbahce cok ciddi adimlar atiyor, hem bizi hem de besiktas'i supurecekler muhtemelen ancak bunun arkasinda nefret de etsek 15 senelik tecrubesi olan her turlu riski goze alabilecek turden bir baskan, ve ona danismanlik yapan turkiye'nin en buyuk holdinglerinin ust duzey yoneticileri var. bizim sorunumuz yonetim sorunu. sahada fenerbahce ile rekabet ederiz, tribunde de ederiz, bugunu kurtarmaya yeter bunlar tipki dorduncu yildizda oldugu gibi ancak fenerbahce kadar iyi yonetilemezsek tunelin sonu bombok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın