• 23728
    gerekli cevapları cüneyt abi ve hocamız veriyor. yok transfer yapılacak, yok o... her oyuncuya kapımız açık. idmanda rekabete gireriz, idmanda kim iyiyse o oynar. maxi pereira veya başkası ben kendime güveniyorum. çok iyi bir sezon geçirdim. sözleşmem bitti. beni çağırdılar 5 dakika imza attım çıktım. niye büyütüldü anlamıyorum. önemli olan galatasaray'ın başarısıdır. sanki çok kötü sezon geçirdim, takım da şampiyon olamadı da neden sözleşmesi iyileştirildi ve sözleşme yenilendi deniyor. ben kulübümde şahıslarla sorun yaşamadım. kadro dışı kaldığım dönemi biliyorsunuz. kulübüm bunu bana uygun görmüş. daha uzun imzalamak isterdim. kulübüm ne dese kabul ettim.

    sosyal medya ben ne desem aksini çıkarıyor. umurumda bile değil orası. 'idmanda cirit attı, olcan'ı sakatladı' dediniz. ben rahatım. yıllarca bunu çektim. galatasaray'da en yükseği de gördüm dibi de gördüm.

    26 temmuz'da 31 yaşıma gireceğim. futbol oynamaya devam edeceğim. 96'da giriş yaptım burada bitirmek istiyorum. cüneyt tanman ve bülent korkmaz gibi. kaptanlık bandını ahmet takmış, mehmet takmış, x biri takmış benim için önemli değil. spor yazarlığı gibi bir planım yok. galatasaray'ın başarısı için çalışıyorum. kötü dönemler de yaşadık biz, futbolda hep pohpohlanmak yoktur protestolar da vardır.

    melo çok hırslıdır. bir diyaloğumuz oldu ona sakin olmasını söyledim. sinirleri gerildi. hoş olmayan bir görüntü çıktı ama devre arasında görüştük benden özür diledi.ben her zaman sahada olanın sahada olmasından yanayım. bu muhabbeti hiç uzatmadım. sarılarak da o gün dışarı çıktık. melo yıllardır iyi hizmetler etti. yazıp çiziyorsunuz, kendi kararı sözleşmesi var galatasaray'da. ben gidiyorum eyvallah diyip gidemiyorsunuz. buna hocamız ve yönetiminiz karar verecek. şahsi kararıdır. melo gider başkası gelir, ben giderim başkası gelir. en iyi oyuncular da geliyor zaten.

    galatasaray formasını giymekten gurur duyuyorum. altyapıdayken avrupa'yı istiyordum ama pişmanlık duymadım. arda için çok sevindim. zirveye ulaştı aradım tebrik ettim. başarılı olacak. 6 ay maça çıkamayacak ama kendini iyi hazırlayacaktır. inanılmaz iyi bir insan. etrafa neşe saçan biri. sırtınızı döndüğünüz zaman güveneceğiniz bir insandır arda. atletico'da yaptıkları da belli. daha da üst seviyelere çıkacaktır. barça'dan üst seviye yok ama şampiyonlar ligi kupası eksik onda. inşallah onu kazanır.

    fenerbahçe dünyaca ünlü isimleri alıyor. bunun sıkıntılı yanı da var. istediğiniz kadar alın, yumruk haline gelemezseniz başarılı olamazsınız. herkes kendi hesabını yapıyor. biz kadromuzu koruyoruz. podolski geldi. cem, bilal... başarı her zaman istikrardan geçer. bizde çilek furyası vardı. sonuçta şampiyon kadromuz var. illa ki dünya yıldızına gerek yok. ribery'i de kimse tanımıyordu. ribery sivildi tanımamıştım mesela... drogba da geldi bize. hocamız hesabını yapıyordur bize çalışmak düşer

    o twitter'da, sosyal medyada afedersiniz bana laf sokuyorlar. sizin gibi karşımda otursa kekeler, benden imza ister ama sosyal medyada cesaretli oluyorlar. moralim bozulmuyor. umursamıyorum bile. bu sallayanların içerisinde galatasaraylı olanlar da var. coşuyorlardı benle ama sezon bitince unutuyorlar. bunlardan bugüne kadar rahatsız olmadım.

    sabri sarıoğlu
    kamtpa bunlara yürek mi yediriyorlar amk bu ne lan! sen kimsin taraftara kafa tutuyorsun! hele bir sezon içinde sıç, sıva da bakalım seni taraftarın elinden kim alacak?!
App Store'dan indirin Google Play'den alın