resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 3627
    adam mario gomez, huntelaar istiyor. dani alves, maxi pereira da istedi. kabiliyetsiz ikili dursun özbek ve cüneyt tanman bitiremedi belli ki.

    iki kabiliyetsiz adam transfer bitiremiyor, para vermek istemiyor. hamza hoca forvet, bek istemedi oluyor. lan hadi stoper istemedi, sağ kanat istemedi diye göm, gömeceksen de forvet ve sağ bek istemedi diye gömme be kardeşim. burası ingiltere değil arkadaşlar, transferi yönetim yapar. hoca yapmaz.

    önünde sneijder var. 4. seçenek sneijder. gitti, aldı getirdi ünal aysal. hoca istemedi ama getirdi. yönetim van persie getirse hayır demez hamza hoca. nani getirse de, dani alves getirseydi de. getiremiyor adamlar.

    hamza hoca'ya kızılacak şey var, kızılmayacak şey var. stoper istemiyor diye kız. sağ açık istemiyor diye kız. enayice yönetimin kabiliyetsizliğine kendini siper ediyor diye kız. ama az çok zeki adamlarız, cüneyt tanman, dursun özbek para vermezse, bütçe ayırmazsa hamza hoca kıçını yırtsa da gelmez maxi de huntelaar da.

    aslında hamza hocayı da anlamak lazım. bütün sezon cüneyt tanman ve dursun özbekle çalışacak. ben istedim alamadılar derse nasıl yürüyecek o ilişkiler.

    hatayı doğru yerde aramak lazım. parayı bulan, bütçeyi oluşturan yönetim. transfer görüşmesini yapan yönetim. imzayı attıran yönetim. oyuncuyu getiremeyen yönetim. mario gomez, huntelaar diyen hamza hoca. maxi, dani alves diyen hamza hoca. listede 10. sıradaki niasse gelirse de suçlu hamza hoca amına koyayım, he.

    neyse. bu kifayetsiz yönetimle iyi transfer de şampiyonluk da hayal. hamza hocama bol sabır. inşallah sinan gümüş'ü falan kazanır da es kaza seviniriz bu sezon.
App Store'dan indirin Google Play'den alın