• 9151
    hala ve hala yonetime, hocaya gelen elestirilerin;

    fenerbahce'nin transferleriyle, yapilan transferlerin taktiksel anlamsizligiyla, yildiz transferi gelmemesiyle vs. ilgili oldugunu sanan yazarlar barindiran sozluk.

    bizim tepkimiz oncelikle kulubun parasinin goz gore gore sokaga atilmasina. tepkimiz takimdaki yenicerilerin hanedanina son verilmeyip onlarin suyuna gidilmesine.

    uslubumuzdan ve elestirilerimizden dolayi bize laf edenler; once;

    akhisar'dan 110bin euro maas alan 32 yasindaki bilal kisa'ya hangi kafayla 800 bin euro garanti ucretle sozlesme imzalandigini aciklayin.

    hicbir alicisi olmayan, yillardir memur gibi antrenmana gidip gelmekten baska bir ise yaramayan, -hic hak etmedigi- kaptanlik icin herkese tavir koyan, kariyerinin basindan beri gram gelisme kaydedememis sabri'ye -ffp den dolayi ondan indirim istenmesi gerekirken- hangi mantikla zam yapildigini, dortmund'lu reus'un cok degil birkac ay onceki maasini vermeye layik gorduklerini aciklayin.

    son 2 senede 20 maca cikmamis, yani ortalama ayda 1 mac bile yapmamis, 26 yasinda vasat bir takimin yedek oyuncusuna, hic piyasasi olmamasina ragmen, kendi klubu bile sadece mac basi ucret teklif etmisken, 100 bin'e gel oyna denilebilecekken hangi kafayla 600 bin euro garanti para+imza parasi+mac basi ucret verildigini aciklayin.

    sonra da bu paralari sactiktan sonra maxi cok para istiyor, huntelaar'in menejeri sorun cikariyor diye takimi burak'a sabri'ye mecbur birakmanin mantigini da aciklayin.

    yabanci siniri kalkmisken, yurt disinda bile neden ahi gitmis vahi kalmis turk oyuncularin pesinden kostugumuzu da aciklayin.

    zamaniniz olursa hamza hamzaoglu'nun takima gelmeden once tv'de mac yorumlarken sneijder hakkindaki skandal laflarini da anlatin. demagoji yapmadan ama.

    siz bunlari aciklayin, soz, once yazdiklarimdan dolayi ozur dileyecem sonra da bu sozlukten cekip gidecem. sonra meydan size kalir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın