• 9149
    her geçen gün daha fazla agresif ve daha fazla ergen entryler ile karşılaştığım platform. 2014-2015 sezonunda şampiyonluk virajına girmemizden bu yana bitmeyen bir nefret, bazı futbolcu ve yöneticilere karşı inatla devam eden bir tepki var. dördüncü yıldızın keyfini bile yaşatmayan, transfer şampiyonluğunu galatasaray 'lılık karakterinin üzerine koyan, 2 kelimesinden birinde yönetime çapsız, vizyonsuz ve hatta "gerizekalı" diyen, soğukkanlılıktan, sabretmekten uzak, insan hak, onur ve gururunu hiçe sayan korkutucu bir kitle var.

    şahsen artık sözlükte çok daha az yazıyor ve daha az okuyorum. bu sözlüğün özünde galatasaray olmakla birlikte, objektif ve bilgilendirici bir misyonuda olduğu çoktan unutuldu. her konu bir şekilde birilerini suçlamaya ve birilerini savunmaya bağlanıyor. boş zamanlarımızda sözlüğe şöyle bir göz atmak, sabah bilgisayarı açtığımızda, "bakalım neler olmuş" demek, bundan inanılmaz keyif almak bir yana dursun, herhangi bir şeyi öğrenmek için ziyaret ettiğimde, sözlükte geçirdiğim bir dakikada sinirlerim alt üst oluyor.

    sözlük yönetimini acil şekilde göreve çağırıyorum. bu niteliksiz ve saldırgan kitleyi bir an evvel sözlükten ayıklayın. zira ben bile bu sözlüğü bir okuyucu olarak terk etmeye başlamışsam, geri döndürülemeyecek bir çözülme başlamıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın