• 9147
    mesela burada bize nankör diyeceğinize, saygısız diyeceğinize buyrun gelin jem paul karacan başlığının altına bu adamın ne işe yarayacağını açıklayın. son 2 sene 15 maç yapmış ve kadromuzun en şişkin bölgesine yapılan bilal kısa' dan sonraki ikinci transferin mantığını bir anlatın. 600 bin euro' yu çöpe attık açık ve net. eğer itirazın varsa gidip başlığın altında anlatabilirsin.

    aynı şekilde aydın yılmaz başlığını da bekleriz. senede 5 maç yapan adamla neden sözleşme imzalayıp başakşehir' e kiralamak isteniyor sen anlat dinleyelim biraz.

    şu piyasa koşullarında kimsenin 1milyon euro vermeyeceği sabri reyizle neden 1.6 milyon euro anlaşma yapılıyor anlatın şenlenelim biraz.

    neden niasse mesela söylesene? burak yılmaz tek forvet oynayamadığı için eleştiriliyor. burak yılmaz' ı şu koşullarda gönderebilmek zor, elimiz mahkum diyelim. neden alternatifi benzer özelliklere sahip bir oyuncu?

    varsa yoksa nankörsünüz, saygısızsınız, vefasızsınız, algı operasyonu başarılı oldu buralarda esip gürlüyorsunuz gibi içi boş laflar. transfer taraftarı lafına da ayrı tav oluyorum. adam gibi paramız yok deseler ve ona göre davransalar kimse laf etmez ama sen gidip param yok dersen sonra saçma sapan para saçarsan gülerler adama, sen de gelip transfer taraftarı dersen sana da gülerler.

    tekrar belirteyim. bu nankörlükle suçlayan yazarları transferler yapıldıktan sonra başlıklarda görmek isteriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın