resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 3608
    hamza hocayı ve yönetimi istifaya davet etmek konusunda 1.olarak transfer sezonun kapanmasını 2. olarak ligin 5.haftasını beklemekteyim.
    hamza hocanın fakir edebiyatı yapması,mütevazi konuşmaları,harçlıklarıyla ürün alıp maça gelen taraftarı açıklamalarıyla tatmin edemeyen bir tarza sahip oluşu, bunun yanında ezeli şikeci rakibin bir anda kaynak bulup iyi transferler yapmasının da etkisi, taraftarı sabırsızlığa itiyor.

    sevgili hocam; bu takıma alternatif oyuncuya gerek yok.öyle adamlar almalısın ki orta sahada melo,selçuk alternatif duruma düşecek jem karacan,bilal değil. evladımız burak,sabri takıma küsüp gitmeyecek onları yedek oturtacak transferler yapılacak. kombine aldık, formaları bitirdik, millet boş statlarda oynarken arenayı doldurduk.o zaman bu taraftarın tepki göstermesine burun kıvırmayacaksın(ız).

    son olarak takımda direk oynayacak olmak şartıyla,sağ bek,orta sha, sağ açık ve forvet transferleri olana kadar bu taraftar yönetimi ve hocanın seçimlerini eleştirmeye devam edecektir.( küfür olmadan)
App Store'dan indirin Google Play'den alın