resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 7118
    kendisi icin fatih terim'in basarisini yiyor deniyor ama ortada buyuk bir paradoks soz konusu. evet fatih terim'in unal aysal doneminin iki senesinde yaptiklari cok cok ozeldi, guzeldi ama bu imkanlari ona sunan kisi ise unal aysal'dir. bir de boyle dusunun. fatih terim unal aysal doneminde istedigi onunde istemedigi arkasinda idi. tek pruz sneijder konusunda cikti ama onda da iyi ki kaka yerine sneijder'i almisiz diyor insan.

    sonucta balik hafizali degiliz 2002-2004 faciasini hepimiz hatirlariz. o donem fatih terim canaydin yonetimi altinda basarisiz oldu. cok transferler yapildi. yeni popescu diye meksika'dan 35 yasinda ne idugu belirsiz bir adam bile transfer edildi (bkz: sergio almaguer) hani hagi diye getirilen rumenleri, dunya yildizi diye getirilen brezilya'lilari saymadim bile. o donemden sonra cok buyuk mali krize dustuk. bir ara okan koc'u bile alamadik. federasyon izin vermedi. kotu zamanlardi.

    sozum fatih terim'e degil ama unal aysal'inda fatih terim'in basarisindaki katkisi yadirganamaz. terim'i bodrum'da emeklilige yelken acmis tatilindeyken bir anda galatasaray'in basina geciren ve tekrardan basarili olmasini saglayan adam da unal aysal'dir. sonucta demiroren'in altinda calisan fatih terim'i de goruyoruz. su ana kadar iki galibiyetimiz var ikiside kazakistan maclari. gruptan cikma sansimiz mucizelere kaldi. bunlar onemli.

    ayrica unal aysal'in kacip gittigini zannetmiyorum. cok ustune gidildi, kuyusu kazildi. lise olsun, medya olsun, siyasiler olsun onu kesildi ben sahsen ayaginin kaydirildigina inaniyorum. baskanligi donemde digerlerinin aksine aziz yildirim'a "baskan benim dostumdur" yalakaligi yapmadi. galatasaray marka degerini arttirdi ve adini tekrardan dunyaya duyurdu. uefa liginde dibe batmis en fazla 3. tur goren takim, sampiyonlar ligi gediklisi oldu. ama bu rezil duzene karsi gucu yeterli degildi. o da pes etti. olay bu. yoksa sirf fenerbahce ve besiktas avrupaya gidemiyor diye getirilen yabanci kurallari, ve kluplerimizin cezasi bitince ilginctir ki bu sinirlamanin kalkmasi falan bunlar tesaduf olamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın