resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 3595
    hiç gereği yokken, sebepsizce, düşüncesizce ve hatta ahmakça bir şekilde kredisini daha sezon başlamadan bırakın bitirmeyi eksiye düşürmüş hoca.

    önce sabri'nin kontratı, sonra bilal kısa'nın transferi ve son olarak jem paul karacan transferiyle geçtiğimiz sezonun sonunda taraftarın gözünde kaldığı yerden çok uzakta şimdi. bu arada aydın yılmaz'la da taraftar baskısıyla sözleşme uzatamadığınızı da çok iyi biliyor bu taraftar.

    neden bunlara ihtiyaç duydun hocam ? nedir yani sebep tam olarak ? nedir bu bitmek bilmeyen yerli futbolcu sevdası ?

    yerli futbolcuyu kadroya almazsın dedikodunu yapar, kadroya alır oynatmazsın takımını bozar, alır oynatırsın sahada gezinir, oyundan çıkartırsın yüzüne bakmaz trip atar seni rezil eder hala öğrenemedin mi ? emre çolak ve burak yılmaz örneklerini yaşadın daha 2-3 ay önce hiç mi ders almadın ?

    seni biz umut olarak görmüştük ama olmayacak seninle hocam, zira bu gömlek sana çok büyük geliyormuş, biz de yeni fark ettik.
    keşke yanılsam ama bu bel bağladığın yerliler yüzünden bu taraftar seni ligde 10. haftaya kalmaz yiyecek. bu arada merak etme, her mikrofona kokoş karısını da alıp koşan başkan ve yönetimini de ayırmayacaklar, hiç şüphen olmasın onlar da nasiplerini alacaklar. zira sen ne kadar suçlu isen en az senin kadar yönetim de suçlu bulunacak o zaman.

    o zaman keşke diyeceksin ama çok geç olacak. önce sen gideceksin sonra da yönetim gidecek. üzgünüm ama böyle olacak hocam. maalesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın