resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 7107
    adamın en kötü transfer dönemi;
    koray günter; genç gelecek vaat ediyor bu sezon bolca forma buldu,
    alex telles; genç, yıllarca sol beki idare edecek bir oyuncu, sezon içerisinde maç kurtarmışlığı var,
    hajrovic; yetenek yoksunu bir isim kesinlikle değildi, kafasında futbol oynamak olsaydı belki messi olamayacaktı ncak bizim seviyemizde bir takımın kanadını rahat rahat idare edebilecek bir oyuncuydu.
    burdisso; transfer edilmeye çalışılan stoperlerin tamamı çok yüksek bonservisler ve yıllık ücretler talep edince, yüksek toplarda etkili olsun diye uzun boyuna bakılarak devre arasında yarım dönem kiralık olacak şekilde cüzi bir bedelle takıma getirildi, zaten sezon sonu da geri gönderildi.
    kaan baysal; genç takımlarda takılıyor, yetenekli bir oyuncu,gelişme gösterirse a takıma girebilir.
    oğuzhan kayar; genç ve çok yetenekli bir oyuncu, sahada farkını ortaya koyuyor, forma giymek için de kiralık gitmek istedi, kafası da çalışıyor yani.
    lucas ontivero; bunun ne olduğunu ben de çözemedim, niye burada ne demeye transfer edildi hiç bir açıklaması yok, transferine rahatlıkla yanlış diyebileceğim iki isimden biri.
    umut gündoğan; transferine yanlış diyebileceğim diğer bir isim, fizik olarak aşırı ama aşırı yetersiz, mücadele gücü olmayan oyuncu, yine de yabancı sınırının giderek azalacağı bir seneryonun önümüze konduğu dönemde özrü vardır bu ya tutarsa transferinin ontivero kadar abuk bir durum değil.
    salih dursun; yine yabancı sınırı korkusuyla yapılan transfer, kağıt üstünde bruma sakatlanmasa 3'lü defans ile verim alınabilirdi belki ancak planlar tutmadı, ayrıca kendisine bu paranın verilmesindeki temel etken yabancı sınırıydı.

    arada atladığım bir iki isim daha olabilir, ancak yapılan transferler genç ve geleceğe dönük transferlerdi, drogbalı sniejderli bir ara transfer döneminin akabinde yaşanan bu transfer döneminin takıma direkt etki eden oyuncuların takıma katılmaması sonucu beklenen şaşaayı yaratmaması sebebiyle kendisine denilmeyen kalmadı; oysa bu transfer döneminde 20 milyon harcadı diye eleştirilen bu adamın harcadığı paraların 12-13 milyonu bu sene kadroda düşünülen isimler zaten, yani kullanıyoruz. takım yaşlandıkça da kullanmaya devam edeceğiz. geri kalan 8-7 milyonluk transfer bedelinin de aslan payları ontivero, hajrovic ve salih dursun'a verilmiş. hajrovic yanlış bir transfer değildi zaten kağıt üstünde doğru bir transfer hamlesiydi adam futbol oynasaydı ihtiyacımız olan bir isimdi o yüzden o paraya da öp demektense aldığımız risk sonucunda kaybettik desek daha doğru olur. gerice adam akıllı bedel ödeyip fayda alamadığımız bir ontivero kalıyor bir de salih dursun. salih dursun'un bedeli de yabancı sınırı yüzünden yüksek ve takım diğer kulüpler ile bozuşmamak için sözleşmesi biten oyuncular ile anlaşamıyor çünkü camiada bütünlük yoktu ünal aysal kadar başarılı bir başkanın bile otoritesi çok kolay sarsılabiliyordu ki başarının olmadığı dönemlerde medya aracılığıyla diğer kulüpler tarafından yıpratılmayı göze alamadılar muhtemelen.

    yai ontivero haric tüm transferlerinin mantıksal bir dayanağı mevcut olan ve bu dönemde transfer edilen isimlerin bir çoğundan faydalandığımız transfer dönemi adamın en başarısız transfer dönemi ve bu adam bu yüzden eleştiriliyor.

    bir de yurt dışından pilot takım fikrini hayata geçirebilseydi takım çöplüğe dönüşmeden az mevcutlu ama kaliteli kadroyu kurabilseydi çok büyük bir proje yapmış olacaktı.

    kısaca kendisi döneminde galatasaray şu ankinden farklı olarak bir proje takımıydı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın