resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 3588
    jem karacan'ı kendisinin transfer ettiğini düşünmediğim hoca.*** yeni transfer edilmiş bir topçu üzerinden gereksiz yükleniliyor kendisine. ben bu transferin kendisi tarafından istendiğini de sanmıyorum. sonradan kendisine sunulmuş, o da maddi açıdan sıkıntı olmaz diye onay vermiştir diye düşünüyorum. yoksa hamza hoca nerden tanıyacak jem karacan'ı? yani kulüp içinden başka biri tarafından yapıldığını düşünüyorum bu transferin.

    hamza hocayı eleştireceksek bir iki transfer dolayısıyla değil, genel manada kendisinin takıma etkileri sebebiyle eleştirmeliyiz bence. zaten transfer dönemi hala devam ediyor, başka transferler de olacaktır illa. 11 temmuz falan bir şeyler söyleniyor ama bekleyip görmek lazım. başarı kriteri jem karacan'ın transferi, sabri'nin bonservisi olmamalı. başarının kriteri prandelli için, mancini için neyse o olmalı. zaten başarısız olduğu takdirde prandelli nasıl ilk yarının sonunu göremediyse kendisi de gidecektir.

    dereyi görmeden paçayı sıvamayalım bence. yarın öbür gün herkesi tatmin edecek iki transfer yapılsa kimsenin sesi çıkmayacak, kimse "hamza hoca çok mükemmel" demeyecek, dememeli de zaten.(u: nasıl şimdi transfer edilen iki futbolcu yüzünden itin götüne sokmak yanlışsa, iki iyi transfer sebebiyle göklere çıkarmak da yanlış olur.)
App Store'dan indirin Google Play'den alın