resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 3578
    1 senede topladığı sempatiyi 1 ayda sıfırlamayı başaran efsane hoca. şuraya neler neler yazdık. sana hep güvendik, hep arkanda olduk. ancak, ne yazık ki şampiyonluktan sonra yaptığın her konuşma, yaptığın her hamle ile güvenimizi yavaş yavaş kaybettin. taraftar sesini yükselttikçe sen hatalarından döneceğine bildiğini okumaya devam ettin. sosyal medya artık bize bazı şeyleri önceden görme konusunda ciddi fikirler verebiliyor. şu an sosyal medyadaki görüntüye bakacak olursak, geçen sezon takımı iten, şampiyonlukta büyük rol oynayan ve her daim arkanda olup seni destekleyen taraftarı seneye bulamazsın hocam, benden söylemesi. artık bu işler "olacak olacak" ile olmaz. bunu görmen lazım. peri masalı bitti. uyanma vakti geldi.

    takımda 40 küsür adam olmasına rağmen, halen daha işe yaramaz adamların biletini kesemediği gibi bir de ne idüğü belirsiz adamları takıma doldurmaya devam ediyor. muhtemelen eylül'ün 1'ine kadar ne gidenler ne de gelenler kesinleşmez. yine transferin son gününde 2-3 tane boş beleş adam alıp kapatırız transferi.

    bak güzel hocam. kulübün mali durumu iyi değilse, alırsın yanına başkanı da cüneyt hocayı da, dersin ki: "arkadaşlar, galatasaray spor kulübünün mali durumu ortada. başkanımızla birlikte gelecek yıllarda camiayı sıkıntıya sokmamak için kemer sıkma politikası kararı aldık ve bundan başka transfer yapmayacağız. hayal kırıklığı yaratmış olabiliriz ancak sizden tek isteğimiz bu sıkıntılı süreçte bize şans tanımanız, sabırlı olmanız ve ne olursa olsun desteklemenizdir. lütfen tribünleri bu sezon dolduralım, size bu sene çok daha fazla ihtiyacımız var." şunları söylersen varya, seni başımın üzerine koyarım. derim ki, tamam arkadaş madem durum böyle, sabretmesini biliriz o zaman biz de. destek için ne gerekirse yaparız.

    fakat sen böyle yapmadığın gibi hem "para yok :(" edebiyatı yapıp sonra da dalga geçer gibi hem sabri'nin, ingiltere 2. liginde top oynayamayan jem'in, yıllarca bize faydası dokunmamış aydın'ın ve daha sayabileceğimiz bir çok ismin cebini doldurursan, işte o zaman tüm bu insanların desteğini, güvenini ve sempatisini kaybedersin hocam. bu ülkede sadece galatasaray'la yatıp kalkıp sadece onunla mutlu olan insanlar var. bu insanların zaten çektiği bir çok çile varken bir de sizden gelecek olan çileyi çekmek zorunda değil.

    şunu da son not olarak ekleyeyim. kendisi ne yaparsa yapsın, saygısızlığı hak etmeyen bir "insandır" en başında. zor bir zamanda elini taşın altına koyup camiaya 4. yıldızı getirmiştir. bizim serzenişimiz de zaten bu güzel günlerin ardından yakaladığı rüzgarı kullanamamasınadır. dolayısıyla eleştirilerimizi yaparken buna dikkat etmemiz ve eleştirinin dozunu ona göre ayarlamamız gerektiğini düşünüyorum. hakaret boyutuna varan söylemler yakışık almaz.

    bundan sonra daha tutarlı davranmasını temenni ettiğim hocamız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın