• 4077
    mevcut yönetimi sayesinde dibi görmüş spor kulubüdür.

    gerçi neyin spor kulubü, sporu mu kalmış, amatör branşları ezen, camianın göz nuru hocasının maaşından kesip, tribün çetesinin maşası, ne idüğü belirsiz amigo tipli kılıksıza paraları veren, engelsiz aslanlar dahil bütün takımlardan desteğini çekmiş bir yönetimin olduğu yerde neyin spor kulüplüğü? kapatın gitsin madem, chelsea gibi, arsenal gibi futbol kulubü olarak devam edin derebeyliğinize.

    yıllar boyunca hep kendimizi kandırmışız, kandırıyoruz da. biz farklı kulübüz, biz medeni kulubüz, batıya açılan pencereyiz. büyük komedi, eşşekler bile güler bu safsatalara.

    galatasaray ülkenin en ortadoğulu kulübü, ne avrupalısından bahsediliyor? lisecilik oynayarak, üç beş dedenin ağzına bırakılan kulüpten olsa olsa huzurevi olur. kukla başkanlar, kukla yönetimler. sözde demokrasi, yalandan seçimler ama hep aynı kafa yapısının belirlediği başkanlar, yöneticiler.

    sorgulanmayan işlemler, hesabı sorulmayan harcamalar, bitmek bilmeyen aksine katlanarak artan borçlar. liselilerin elinde oyuncak olmuş, milyonlarca taraftarın yok sayıldığı bir zihniyet.

    adam kayırmalar, haksızlıklar, hemşericilik, milliyetçilik, evlatçılık, komisyonculuk, haramcılık, adamcılık, yalakalık, rüşvetçilik, beleşçilik, boşvermişlik. kulubün bünyesine işlemiş, osmanlı mirası sinsi hastalıklar.

    bu hastalığa kapılmış kurumlar yerin dibini görmeye mahkumdur; tarih boyunca tekerrür etmekten sıkılan bir vaka ne yazık ki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın