resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 3554
    jem paul
    gökhan inler
    berat bilmem ne

    yabancı sınırının kalktığı bu sene aldığı ve almaya çalıştığı adamlar. ya 30 yaşında son transfer ya da bir halt olmayacak çöp adamlar.

    2 kupa aldırmış ya, hemi de kendi aldırmış. süper top oynatmış bir de. öyle ki son 6-7 hafta önce allah sonra muslera korumamış, öyle ki beşiktaş hayatında ilk defa arenada bizi yenilmesine rağmen ezmemiş. bu hamza hocayı destekleyenlerin %80'i sırf şampiyon olduk diye destekliyorlar. beşiktaşa yenilsek ve fener şampiyon olsaydı en kötü hoca hamza hocaydı. balına beşiktaşı yendik hamza hoca süper.

    işte siz böyle destek olmaya devam edin. sağ bek sabri ( adam almaya gerek yok, çünkü evladımız ve ondan iyisi dünyada yok), ön libero bilal ve jem, forvet burak berat umut niasse. yazarken bile zevke geldim, izlemek için sabredemiyorum bile.

    bir kez daha yazıyorum. efendi olması, üzerinde taşıdığı galatasaray teknik direktörlüğü için yeterli değildir. sadece yaptığı transferler değil , düşüncesi fikirleridir beni rahatsız eden. sanki eze eze şampiyon olmuşuz gibi hareket edilmesi, cl'de 19 gol yememize rağmen işin ciddiyetinin farkına varılmamasıdır beni sinirlendiren. yoksa berat gelse ne olur jem gitse ne olur. ama bu düşünce yapısı galatasarayı küçültür ve bu küçülme başlamıştır.

    bu gerçekler ne yazık ki 2 sene içinde tokat gibi vurulacak yüzümüze. işte o zaman gelmesin diye yazıyoruz ama ne yazık ki dinleyen yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın