resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U19
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 6977
    özellikle kurumsal şirketlerde bu adama benzer adamlar bulunmaktadır. başka yerde iş bulma şansı olmadığı için uzun yıllardır aynı şirkettedir. kısıtlı kapasitesini kapatmak için ilk dönemlerde çok çalışır. yanına gelen adamlar hep daha iyi pozisyonlara başka yerlere gider. bu adam sadakat ve çalışkanlık kisvesi altında üst pozisyonlara yükseltilir. yıllar sonra içerde herkesi tanır ve iyi pozisyonu itibari ile ukala ve tembel hareket etmeye başlar fakat sanki şirketi o kurmuş gibi kimse ona dokunamaz. yanına gelen ya da altında çalışan adamlar bu adamdan sıkılır hemen kaçar. bu adam yine tecrube ve vefa adına şirkette tutulur. çünkü patron işin içinde değildir maaşlı insan kaynakları da iş çıktısından çok sorun çıkmamasını önemser.
    bu tarz adamların çok olduğu şirketler zamanla küçülür ve batar.
    bir adam iyi ya da kötü oyuncu olmaktan bağımsız herkes tarafından saygı görmedikçe , bir efsane olmadıkça takımda kalmaması gerekir. çünkü bu adamlar takımı temsil eder herşeyiyle,

    fakat sabri türkyenin dalga konusu (reklam ile kendisi de bunu kabul etmiş) bir adamdır. kimse ne oyunculuğuna ne karakterine saygı duymaz. oyuncu olarak asla vasat üstü performans vermemiştir. peki bu adamın bu kadar uzun süre galatasaray 'da oynamasını sebebi nedir?
App Store'dan indirin Google Play'den alın